Arlas mjölkpaket

Pappa häller upp mjölk och höglägser på baksidan.

Pappa: "Arla förklarar åska"
Tystnad.
Pappa: Bättre det än att de förklarar krig.


As mother duckling always

Det har blivit lite av en lag att så fort jag äter paprika på mackan på morgonen så trillar den förr eller senare av.

Så även denna morgon.


Trött, men glad

Har tusen saker cirkulerandes i mitt huvud för tillfället. Och än är jag inte klar. Nej, inte på långa vägar. Matte E-prov, idrottsinlämning, uppsatser, redovisningar, ytterliggare prov och gruppdiskutioner är vad som står på schemat de kommande veckorna. Så. Himla. Roligt.
 
Medan jag försöker överleva dessa veckor hoppas jag ni glider fram på räkmackor allihop och har tid att välkomna våren som förhoppningsvis rullar in här när som helst.
 
Kram på er så länge.

En vecka senare

Trött, förkyld och jätteglad.


Det tidiga gäspandet

Det är kärlek i luften när hon sätter sig i bilen och brummar iväg bort mot de snötäckta backarna. Orangea hörlurar på öronen, glad och eggande musik ljuder ifrån dem samtidigt som hon hör brodern sitta och trumma med fingrarna bredvid henne. Allt utanför är tyst. Tyst och mörkt. Hon längtar tills det ljusnar så att det återigen kan skymma. För då lär snön ligga i drivor längs med vägen, tynga ner granarnas grenar och gnistra i billyktans sken.

Det här ska bli awesome. Så jäkla awesome.


Var hälsad!

Nu är jag 19 år fyllda, sista tonåret är med andra ord inlett, och jag hade en helt fantastisk födelsedag. Den var lugn och go och innehöll massvis med för god mat - precis som jag vill ha det.

Fått min iPad nu också. Fick ju gravera in egen text. Nedan ser ni vad det blev. Men den kom som sagt väldigt lägligt till min B-day och förgyllde min dag lite extra. Gardiner har jag också fått. Och en ring (ingen SÅDAN ring, höhö, även om det fanns folk som trodde det och häpnade). Och kuddar och en halkkörning till. Och sushi! SUSHI! Blev så fruktansvärt mätt ska ni veta. 9 bitar brukar jag med lätthet få ner, men igår var det otroligt svårt. Men ner gick det. Och såklart hamnade jag i matkoma efteråt och kunde inte röra mig på en timma.


Susheh

Ligger i soffan och gäspar. Sover inte tillräckligt. Var ute i fredags, med mina gurlz, och Västtrafik ville inte att vi skulle komma hem sedan så det blev jättesent pga fel med strömmen eller något. Och sedan skulle jag på konfirmation på morgonen, vilket inte var roligaste dagen att gå på det för mig. Men fint var det! Min lilla Fridolf sjöng Hallelujah, precis som jag gjorde när jag själv konfirmerades. Så lika.

Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg och inte somna. Mmm. Lär ju gå.


RSS 2.0