Jag lyckas alltid bli sjuk på resor

Har blivit rätt frånvarande nu. Vet inte varför egentligen för jag tycker ju om att skriva. Det är rätt härligt.
 
Jag borde byta färg på bloggen. Det är ju sommar! Har för mig att jag bytta till denna färg under julen. Hm. Tiden bara flyger fram så kanske lika bra att ha kvar den till nästa jul, höhö.
 
Vad händer då? Jo, jag har slutat jobba nu. Inte sagt upp mig, men som jag skrivit blir det semester v28-31 nu och det känns gött. När resten av familjen lägger sig för att gå upp till ett alarm som ringer alldeles för tidigt kan jag bara chilla och sova ut så lääänge jag vill. Vi hade en veckas semester tillsammans, innan min bror började på sitt sommarjobb, så då åkte vi till Berlin. Oturligt nog drog jag med mig baciller från dagis (antar jag) och blev sjuk första dagen...... Proppade mig full med alvedon och hängde med på zoo och restaurang, men efter att ha fullkomligt kokat över av feber stannade jag kvar på hotellrummet de andra dagarna och fick penicillin när jag kom hem till Sverige igen. Lyckades ändå pricka in att vara med den enda dagen det var fint väder så lite lyckat blev det allt.
 
Nu är jag äntligen frisk och kommer förhoppningsvis *peppar peppar* att hålla mig så eftersom jag inte jobbar. Känns bra. Kroppen riktigt längtar efter träning, så ska bli jätteskönt att få göra av med träningsenergin snart!
 
Jag skickade ju in boken. Det sa jag va? Har fått två refuseringsbrev än så länge och räknar med fler. Hade varit coolt om jag lyckades ge ut en bok på första försöket, men blir nog inte särskilt förkrossad om det inte går, haha.
 
Nu ska jag ner till soffan, läsa bok och invänta åska som tydligen är på väg.
 
Innan jag går! Satt och målade med barnen på dagis när någon plötsligt drog fram de här pennorna. DAT NOSTALGI. Satt och luktade på varenda en tills jag inte kunde känna fler lukter. Att de finns kvar fortfarande.
 
 

RSS 2.0