Det var längesen nu

Ju längre tid det går desto mer motvilligt är det för mig att skriva här; ja, det blir verkligen som en ond cirkel. Men nu sätter jag mig här framför datorn för att bryta den långa tystnaden. Kanske dyker det inte upp ett inlägg förrän om ytterligare någon månad, kanske redan i morgon, vi får se vad dagarna bär åt.
 
Egentligen var tanken att jag skulle se om jag kunde beställa cupcakes-formar. Jag bakar mer nu än när jag gick på gymnasiet nämligen, faktiskt så mycket att folk har börjat kalla mig husfru. Det är det jag gör nämligen: går hemma och bakar. Det kanske inte är hela sanningen, men visst är det roligt! Jag satt och läste på någon random blogg i morse som förklarade hur man pysslar med sugarpaste och blev riktigt sugen att prova när jag såg det. Ett pyssel som passar mig.
 
Förresten skriver jag för fullt på min "bok" som har nämnts här några gånger förut. Är på sida 221 nu (tror jag). Går runt och påstår att jag ska bli nästa JK Rowling, men nja, det är nog bara min fantasi som skenar iväg. Blir väldigt glad om jag ens lyckas ge ut den när den är klar! Det är rätt nice ändå, att kunna säga att man gett ut en bok.
 
Nu ska jag trots allt leta runt på nätet efter nya formar så att jag kan fortsätta göda nära och kära.
 
Åh, höll ju nästan på att glömma! Hösten är här! Visst är det gött? Hihi.
 
 

RSS 2.0