Bryter ihop med jämna mellanrum

Nattbloggar lite.
 
Mycket har hänt sedan senast. Saneringen lyckades och inga fler vägglöss skulle finnas i mitt rum. Flyttade tillbaka alla saker från förrådet (som elektroniken och allt det andra som inte skulle tåla 60 grader) och gjorde mig redo till att gå och lägga mig på söndagskvällen. Vad ser jag då om inte en liten motherfucker som turboklättrar över min vägg. Liten och ful var den också.
 
Bröt ihop i vanlig ordning, väckte familjen genom att ringa och vara förtvivlad i telefon (klockan var väl runt 01) och sedan ringde jag efter assistans, hah. Slängde för övrigt ut denna lusen genom fönstret, vilket jag inte gjorde med de andra då jag inte förstod att de var vägglöss.
 
Dagen därpå ringde jag till saneringsfirman och berättade att det fanns fler – trodde vid detta tillfälle att jag måste fått med mig en enda in och nu var stället lusfritt eftersom jag inte sett några efter det – och hon sa direkt: ja, men då får vi väl göra en kemisk sanering också. Samma kväll. "Åh, du kan inte vistas i lägenheten på 24 timmar, men sedan får du sova där så att du lockar fram vägglösen".
 
Jag fick nog och spontanbokade biljett till Göteborg. Hem. Tur att jag har världens bästa kompisar som erbjöd sig att sova i lägenheten medan jag var borta för att locka fram äcklena. Bäst.
 
Så, jag har varit hemhemma sedan i måndags. Vilat. Försökt att intala mig själv att jag inte är äcklig och sprider ohyra. För det känns verkligen så.

Förhoppningsvis är detta det sista inlägget jag gör som innefattar en ledsam vägglus-historia. Hoppas innerligt att denna skit är över nu (dock anar jag att så inte är fallet).
 
Well.
 
Jag är glad nu i alla fall, hemhemma och allt. God mat och skön säng. Och så Dieseldorfen förstås.
 
Sov så gott, tards.
 
 

Önskar inte min värsta fiende detta

Jag har ett helvete just nu.
 
Gick till studentbostäder där de samma dag ringde och beställde sanering. Firman sanerar fredag-lördag och innan dess ska jag ha rensat hela lägenheten på prylar och kläder enligt en sorts checklista. Sopsäckar och snören är oerhört viktigt och ska hanteras på ett visst sätt så att det håller sig "rent". Sängen ska vältas. Allt ska flyttas från väggarna osv osv osv. Sovit på olika ställen de senaste fyra nätterna och förmodligen "smittat" ner mina kompisars lägenheter också. Jag har tvättat kläder i 60 grader som jag har med mig till gamla korridorsrummet tillsammans med rena sängkläder från mormor, godis och digestivekex. Jag lever extremt minimalistiskt i vad känns som en igloo.
 
Glömde jag nämna att jag har en dugga i morgon? Som jag definitivt kommer kugga på eftersom jag verkligen inte haft tid till att plugga någonting de senaste dagarna.
 
Och just det ja! Jag tål inte betten från de små kräken. De svullnar upp till en femkrona och kliar sönder.
 
Tack vare min överkänslighet kör de värmesanering som tydligen ska vara bäst.
 
Well. Måste kila. Skriver mer om detta senare.
 
Äckelvecka.

Jävla helvetes rumpliv

Hatar livet i stort just nu.
 
Jävla skit.
 
Igår tänkte jag "fan vad bra livet är, så det måste vara något på g, det kan inte vara SÅ HÄR underbart" och visst hade jag rätt.
 
När jag skulle lägga mig igår kväll – i min nya lägenhet som jag flyttade in i lördag och söndag – såg jag något svart krypa på väggen. Åh, en skalbagge, men den släpper jag ut bara så kan jag sova sedan. Råkade välta ner den på golvet och den kröp in under listen. Under tiden detta hände la jag märke till ännu en svart prick på väggen. En till?! Samma jävla skalbagge. Gjorde samma sak med den och hittade samtidgt 3 till. Då slog tanken mig att det är något slags skadedjur och jag börjar genast söka på studentbostäders hemsida (min hyresvärd) där jag minns att det står något om detta. De två vanligaste skalbaggarna som det står om är det inte, men ser sedan när jag bläddrar ner någonting...
 
Vägglöss. De är identiska. Och det borde jag kanske insett efter att även blivit biten. Så jag packar ihop mig och går över till en kompis för att jag inte vill agera middag till dessa små motherfuckers.
 
Så, nu ska jag strax gå över för att be dem sanera hela jäkla stället. Orka.
 
Fortsättning följer.

Say wat

Shit pommes, det snöar!

Bzz bzz mf

Det är intressant hur det kan vibrera i min ficka fastän mobilen ligger på bordet. Tar upp mobilen flera gånger per dag för att jag tror att jag fått sms, men icke. Har för mig att jag läst någonting om att det är en "sjukdom", att man tror att mobilen vibrerar, haha.
 
Idag har jag ätit lyxlunch (hos mormor och morfar (allt som inte är makaroner och köttbullar är lyxlunch)), läst en av alla fem artiklar vi har tills på tisdag, ätit kvällsmat och nu är jag i matkoma. Ska strax värma upp mig i duschen och sedan – om jag hunnit bli inte-lika-proppmätt – ska jag poppa pocorn och se film i min ensamhet. Underbart.
 
Hoppas er helg varit fin! 

RSS 2.0