Hej hopp gummisnopp

Livet rullar på utan att ta hänsyn till att jag vill stanna upp och andas lite ibland. Tentor och duggor har avlöst varandra och snön har övergått till strålande solsken och vårjacketemperatur.
 
Jag kan glatt meddela att vägglössen är borta. Såg en nyckelpiga som kröp utenpå fönstret tidigare idag och hjärtat hoppade över en hel minuts slag kändes det som innan jag insåg att det inte var en vägglus. Lite skadad är jag allt. Förhoppningsvis får jag ersättning för skadade möbler osv snart. Hur lång tid borde det ta? Har gått en tid nu.
 
Vad har hänt i mitt liv då? Måste kolla vad jag senast skrev, en sekund. ... Jul! Nej, men se på fan.
 
Kan instämma i ett av mina senaste inlägg och åter skriva att jag inte har en så värst stor hemlängtan. Ja, nu blir det fel, för när jag säger "hem" numera syftar jag på Linköping. Göteborg är hemhemma. Först förra veckan fick jag lite hemlängtan och reste hem över helgen, men nu dröjer det inte förrän till mitten av maj innan jag åker dit igen. Känns helt okej. Trivs väldigt bra här i min etta, med alla människor som förgyller mina dagar. Och pluggandet går nästan automatiskt, så det är bara att flyta med.
 
Något jag för övrigt insett sedan senast är jag att jag avskyr geometri. Ska be mina framtida elever att riva ut hela geometrikapitlet när jag väl ska börja undervisa. Hujedamig. Kan vara för att jag knappt förstår en femtedel av det och anser att det är häxkonster alltsammans.
 
Nu ska jag utnyttja min lediga dag och gå ner med tvätten! Woop.
 
Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen.
 
Två personer som förgyller min vardag, trots att en av dem bor mil och åter mil bort.

RSS 2.0