Och så var det snart helg igen

God kväll.

Jag är trött. Trött och varm. Båda har väl sina logiska förklaringar. Borde ta en ipren (magont och lite sådant mysigt), gå upp och duscha och sedan lägga mig. Varför så tidigt? Jo, för att jag ska ta bort da räls tidigt i morgon bitti. Nervöst. Kommer ligga där i någon timma med uppspärrad käft medan de borrar och håller på. Ni som har räls vet hur munnen snabbt förvandlas till en öken. Jobbig känsla. Nåja. Vad är väl en bal på slottet.

Kemiprov på tisdag och kan näst intill ingenting. Har läst ett av de tre kapitlen och förstår inte riktigt vad det är jag läst. Kolväten hit och kolväten dit. Aldehyder. Reduktionsmedel. Aminogrupper. WHATEVAH känner jag, fast det är det inte riktigt.

Okej, nu måste jag ta en ipren.

Vi hörs.

God natt.

Sömnparalys

Vaknade vid 4 i morse av skitjobbigt ont i magen, så har varit vaken sedan dess. Skulle försöka sova lite alldeles nyss, men när jag skulle somna och började sväva in i drömvärlden och fick en märklig dröm som gjorde att jag öppnade ögonen igen, hände en ännu märkligare sak.

Jag kunde inte röra mig.

Mina ögon gick att öppna till hälften ungefär, men när jag försökte röra fingrarna, vicka på tårna eller spänna någon som helst muskel gick det inte.

Fick panik.

Försökte få fram något ljud, men inte heller det gick. "tänk om någon kommer ner och finner mig såhär och så kan jag inte berätta att jag faktiskt är där!". Massvis med sådana tankar flög genom huvudet.

Det var en jäkla tur att Victor frågat mig om detta innan, eftersom han själv varit med om det tidigare, annars hade jag VERKLIGEN fått panik. Sömnparalys.

Glöm att jag somnar om.


Våren har hunnit hit

Hej folk.

Jag har haft en paus. En liten vilostund för min arma hjärna. Det går inte vidare bra ska jag tala om, den går nämligen på högvarv som aldrig förr och huvudvärken vägrar ge med sig.

Den där klockan med mustasch som jag la upp här för ett tag sedan har jag glömt beställa, så nu när jag väl tar tid för att beställa den verkar det vara så att jag helt glömt bort var någonstans jag hittat den. Attans. Den var snygg. Nåja, det finns väl andra klockor där ute.

Egentligen har jag ingenting att skriva här just nu. Självklart har jag femtusen saker i huvudet, men inget jag borde få ner på papper. Eller i ett blogginlägg. Så ni får nöja er med en tyst blogg ett tag framöver. Jag hittar tillbaks då ni minst anar det.


Ta hand om er tills dess!

Onsdag

AAAAHHH JAG hAR SÅ TRÅKIGT.

Vet inte vad jag ska göra!

När man har hur mycket plugg som helst att göra så finns det alltid tusen andra saker som man mycket hellre vill syssla med, men när man väl sitter här utan prov inom de kommande 2 veckorna är det som att det inte finns NÅGONTING!

Får la se en film eller något. Usch, vad synd det är om mig.

Randombild från fjällen som inte har med saken att göra.


Till alla par där ute

Ni som bor nära varandra och kan träffas när som helst:

Ni är riktigt lyckligt lottade. Ni behöver inte räkna dagar, se till att de få kvällar man får tillsammans blir sådär mysiga och bra som man så länge längtat efter och inte heller behöver ni få ångestfyllda dagar då ni inte vill någonting annat än att gosa in sig i den andras famn.

Åh, vad jag längtar till att gymnasiet ska ta slut. Åh, vad jag längtar Victor.

Hej igen

Det var länge sedan sist. Har haft en vecka fylld med Matte CD- (ha-ha) och franskaplugg + en pojkvän som är hemma eftersom nollåttorna har sprtlov v. 9. Fräsigt värre.

Har inte riktigt hunnit vara med honom nu i veckan med tanke på plugget, så vi såg båda fram emot en fredagkväll och en hel lördag tillsammans. Så upptäcker Victor att biljetten tillbaks till Stockholm är bokad mitt på dagen på lördagen. Det upptäckte han igår. SÄMST. Så där försvann en hel välbehövlig dag för oss. Nu ska vi sitta och uppdatera SJ och försöka boka en sista-minuten-biljett för 300. Hoppas!

För övrigt: Grattis på födelsedagen bror! Nu blir du... äldre.

RSS 2.0