Se upp där ute

Jag hade egentligen tänkt göra värsta awesomeinlägget om att jag ÄNTLIGEN tagit körkort, men nu blev det inte så, så ni får ett tråkigt och vitt inlägg om det.

Eh. Ja. Jag har tagit körkort.

DET ÄR SÅ SKÖNT. Jag gick och nojjade och nojjade och nojjade dag ut och dag in och jag hade på känn att jag inte skulle klara uppkörningen. Körde upp i lördags. Jag var snubbens sista uppkörning för dagen så han var allmänt seg och tråkig och ville väl förmodligen bara komma hem. Men när han sa att jag var godkänd ville jag bara krama honom! Gjorde inte det. Kändes olämpligt...

Det första jag gjorde efter det var att ta bilen till JB och åka till havet. De första metrarna ensam i bilen var helt... konstiga. Det kändes väldigt märkligt att inte ha någon brevid sig som även de hade koll på trafiken och gav pikar då och då när jag gjorde något som kunde förbättras. Så jag njöt hela vägen bort, med nervevade rutor och bajshög musik. Hihihihihihihihiihhiih. Åh, vad allt känns lätt helt plötsligt. Skit samma om jag bara får G i franskan. Det är ETT betyg och jag har fått bra betyg på annat jag inte förväntade få det i. Det är bara franskan kvar nämligen. Mellan mig och mitt sommarlov.

YAY.


Cheese alive

Jag lever. Berättar om inaktiviteten (kan man ens säga så?) i morgon.

KRAAAAAAAAAAM.

Det är vi väl alla

Tim: Sofie, du är defekt.

FML

Idag var jag på så otroligt dåligt morgonhumör. Mitt rum är en bastu vid såhär bra väder, så har haft svårt att sova de senaste nätterna. Så, till att börja med har jag sömnbrist.

Tvingade mig ändå i morse ut till badrummet och sedan nerför trappan där resten av familjen redan dukat upp en jävla buffé av frukostmat. Trots det obefintliga behovet av mat så försökte jag äta.

Satte mig ner. Inser att både flingor och smör står på fkn diskbänken, ser att pappa står upp så ber honom hämta det. Han sätter sig på stolen, upptäcker att jag surt stirrar på honom:
"vaaaaaaa?"
.... Omfg. Jag ställde mig upp, hämtade allt och åt.

Nästa störelsemoment: ljud. Min mamma kan omöjligt vara mer högljudd än i morse. Och Diesel! Åh, Diesel... Hon kunde fasiken inte hålla käft. Hon skrek och skrek och skrek. Visst. Jättesött. Nä. Inte riktigt.

Sedan går alla från bordet och då säger pappa:
"men ja, eftersom du är sist kanske du kan plocka in allt igen? Bra" OCH GÅR.

JAG HAR BARA ANVÄNT TYP SMÖR! OCH JAG HAR BRÅTTOM! OCH VARFÖR ÄR DE TVUGNA ATT PLOCKA FRAM PRECIS ALLT?!?!?!

Det värsta... Det som fick droppen att rinna över, var nog ändå detta. Vem faaaaasiken får för sig att... Nej. Jag står inte ut.

 


Varning!

Suttit och pluggat körkortsteori största delen av dagen idag och varje gång - ja, varenda jäkla gång - jag sett den där skylten som varnar för farthinder:



Har jag automatiskt tänkt på like a sir mustaschen... så... ja, jag var tvungen.


Så sant, så sant

 

 


Dieseldampet är igång igen

SERIÖST. JAG HAR VÄRLDENS MEST EFTERBLIVNA KATT.

Ska lägga in klipp på henne när jag orkar lägga in klippen från ifånen på datorn... Hon är som Victor. Det enda hon gör är att äta, sova en massa, gå på toa och därimellan gå omkring i huset och skrika för att få uppmärksamhet. Dessutom så stänger hon aldrig riktigt munnen helt. Hon går alltid omkring med den lite. Som att den glappar. Som att hon ständigt är förvånad över någonting. Retard.

Söt är hon i alla fall.


Kan inte ladda upp nya bilder för tillfället så ni får en gammal!


Jag gjorde halkan i förrgår. Eller... fredag... torsdag... jo, i förrgår! Det var skitkul! Var så otroligt jäkla bajsnervös innan, men så fort man satte sig i bilen och skulle sladda omkring så var man helt koncentrerad på det i stället. Sladdade av hela halkbanan typ 5 gånger. Gled i sidled och ut på torr asfalt så det kändes som hela bilen skulle välta, haha. Det gjorde den inte. Jag dödade bara 1 älg dessutom. Var kung på den övningen faktiskt. Killen i min grupp dödade alla 3 ett antal gånger.

Ska öva körkortsteorin nu. BLÄ.

CK är bäst för övrigt. Tack.

Vrooom

Åker buss.

Först sitter jag på högersidan, men då det plötsligt börjar lukta äckliga avgaser byter jag till vänster.

Då sitter det någon bakom mig som helt random tuggar på en morot. Så nu luktar det rå morot överallt.

Och jag kan inte byta plats IGEN. Det hade varit misstänkt. Som om jag la en fis, bytte plats, la en fis till och bytte igen.

Min paraplysnopp.

 


Chubby Bunny

Kom på att jag faktiskt kan ta och lägga upp den här på bloggen också! Ohyäää.


Like a sir

God eftermiddag hängivna readerz. God kväll kanske är mer korrekt. Sak samma.

Det regnar. Dock är det inte av de där dagarna då gräset blir överväldigande grönt, utan en av de dagarna allting bara blir lite gråare än vanligt. Men jag klagar inte. Regn är så mysigt. Och det där skrev jag inte sarkastiskt, faktiskt. Allt blir så poetisk med regn. Sitta på bussen och kolla ut genom fönstret en vanlig dag är inte samma sak om man inte kan följa en av alla tusen vattendroppar sakta rinna nerför fönsterutan utanför.

Jag saknar Sofie. Hon som fanns här för ungefär två år sedan finns inte kvar. I stället sitter här en aningen äldre tjej med blont hår, med noll inspiration och noll kunskaper i det svenska språket. Det känns som att alla tal i matten och alla ord i engelskan sakta men säkert tränger bort svenskan. Kazz... Eller så är det helt enkelt för att jag slutat läsa svenska böcker utan endast läser HP på engelska. Ska nog läsa klart Sagan Om Ringen. När jag får tid. Det har jag inte nu.

Ny design! Tog mig en evighet att göra headern för hittade ingen vettig bild, så det blev en på en pianospelandes Sofie. Den duger så länge.

Kalender

Håller på att göra en kalender i Digital Bildbehandling. Man skulle välja något "tema" så jag valde att göra om Diesel. Stressat fram de sista igår och idag och nu är den äntligen klar! Här 2 ni två av de 12:

Februari


Juni

Trött fredag

Sedan onsdags har jag vaknat upp och trott att det varit helg. I morgon när jag vaknar upp kommer jag väl tro att det är onsdag eller något. Dafuq brain?

Sitter och tittar på Men in Black. Första filmen. Har bara sett tvåan innan, typ femhundra gånger (utan att överdriva det minsta). Will Smith är bäst. Han är alltid bäst. Vad han än gör så är han bäst. Faktiskt.

Jag har egentligen ingenting att skriva här just nu. Skolan är rätt så lugn, med prov lite då och då. Jämför man med förra året är det här en dans på rosor. Fast skriver jag det lär det ändras. FML. Det är sådan tur jag har. Förutom skolan så pluggar jag körkortsteori. Yaaay. Det är typ allt jag har att berätta. Just nu.

Det är allt. Kram.

Idrott för mig

Sitter och kollar när klassen spelar fotboll. Det är vid sådana här tillfällen jag tackar och bockar för min jobbiga pollenallergi.

Jag har förresten bränt sönder min rygg och mina axlar. Ni kan få se.


1 maj

Det är sommar idag. Bara för idag är det sommar. Och sommaren kom verkligen lägligt, då jag är tvungen att plugga matte (vilket geni har gett oss knappt en vecka till att repetera hela Matte C-kursen när vi jobbat med Matte D?) och läsa till en svenska uppsats. Var ironisk där alltså. Den kom olägligt. Fast jag har dragit ut matteboken på altanen där jag försökt kisa och gissa mig till vad det står i boken, så det funkade väl ändå.

Har bränt axlarna. Det är roligt det där. Först sitter jag i bikini i en och en halv timma och pluggar, går in och kollar så jag inte bränt mig och upptäcker till min förvåning att jag fortfarande är lika vit som ett A4. Så jag tänker "fuck it, jag kan nog vara ute en stund till utan att det händer någonting, eftersom klockan nu är lite senare på dagen också" och går ut och lägger mig på en filt. Nästa gång jag kommer in ser jag ut som en kräfta. YAY. Ungefär så man ser ut när man duschat länge och vrider upp värmen hela tiden. Varmare. Varmare. VARMARE. Vips så är man röd.

Nåja, jag får väl vara tacksam för den bränna jag får och hoppas på att det röda övergår till brunt om ett tag.

Körde "Chubby Bunny" igår med några kompisar förresten. Ja, jag har kompisar. Det gick inte bra...

Ha en skön första maj nu och se till att få så mycket sol som möjligt med tanke på att vi bor i Sverige.

Och förresten! Jag ska bli bättre på att skriva här, det är bara mycket med skolan just nu.

RSS 2.0