Fuck yeah

Ni kan ju gissa vad jag har gjort idag.



Hihihihihihi.





Eller nä, fuck it, bilderna avslöjar sig nog ändå.


För att vi är bäst


Halloweenpyssel

Holländarns och mina fantastiska spökcupecakes som tog märkligt lång tid att göra.


Bring mörkret!

Nu har jag köpt min officiella höstmyströja.

 


Jaha, men då förstår jag ju!

Jag gick hem från skolan igår för att jag mådde dåligt och idag orkade jag inte vara kvar hela dagen heller.
 
Mamma: Hur har du mått idag?
Sofie: Nä, sådär. Gått på tabletter hela dagen, men de hjälper inte.
Bror: Men inte konstigt att du mår dåligt då, du ska ju svälja tabletterna!

Pappa om bröstoperationer

Pappa: Jag gillar inte bröstoperationer. Det ökar klyftorna i samhället.

Omnomnom

Tänk värsta saftiga köttbiten... Skitmör... Med någon awesome sås och typ stekt potatis... Och baconbitar överallt... Och en iskall cola...


Skogsmullen här igen

Så, då har mamma och jag varit ute i skogen och hämtat svamp.


Skogsmullen slår till igen

Ibland är jag duktig alltså. Suttit hela dagen och skrivitde tre skriftliga uppgifterna vi har i skolan denna vecka. Nåja, allt är inte klart, men har åtminstone kommit en bit på vägen!
 
Ska följa upp magutredningen i morgon genom att gå till en sjukgymnast. Vette fän om det kommer hjälpa, men man får väl ge det en chans.
 
Nä, nu ska jag ut i skogen och få lite luft. Som en äkta skogsmulle. Yä.

Hahaha jag är så mogen

Får se om ni lyckas hitta det som fick mig att skratta högt och slå upp ordet.


Denna anger... varning för aggressiv Sofie

Vet ni hur vår toalett låter eller? Nej, varför i hela H skulle ni göra det... DEN LÅTER SOM EN FUKIN GAMMAL BAJSMOBIL SOM HADE ETT SÅÅDANT DÄR JÄKLA TINUTUSLJUS PÅ DEN SOM IDIOTER I GRUNDSKOLAN GICVK OCH SPELADE HELA TIDEN FÖR ATT GÖRA FOLK FÖRBANNADE. OKEJ JAG GJORDE DET OCKSÅ MEN DET ÄR INTE POÄNGEN. POÄNGEN ÄR ATT DET LÅTER SOM ATT JAG HAR EXTREM TINITUS. MEN DET ÄR VÅR TOALETT! SERIÖST! VAD VILL DEN?!
 
Jag har läst någonstans att det förlorar effekt om man trycker ner caps och skrikskriver, att man ska trycka på shift för att få ut ilskan ordentligt, och det är fän sant. Puh. Lite lättad nu. Nä, där kom det tillbaka.
 
Vad ska jag klaga på mer då? JO!
 
Jag har värsta supermegaångest för FÖR I H MIN MOBIL BARA FASTNAR HELA TIDEN VAD ÄR PROBLMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okej, det var inte det jag skulle skriva. Jag skulle skriva att jag har värsta supermegaångest för att jag inte pluggar. Skulle pluggat. Men jag pluggar inte. OCH DET ÄR SÄMST. Jag kommer få ig på en grej i svenskan för jag KAN bara inte göra den. Jag förstår inte! DET BARA GÅR INTE! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
OCH det är helg! Vet ni vad helg betyder?! JO ATT DET SNART ÄR MÅNDAG IGEN OCH ATT MAN HAR EN VECKA FULL MED SKOLA IGEN! IGEN! ALLTID. Fast jag tycker om skolan... men ändå. Det ska man inte. Man ska vara arg och bitter och hata allt. Lite som jag är just nu då, fast detta är bara tillfälligt. FAKTISKT.
 
OCH MIN GLASS ÄR SLUT! VAD ÄR PROBLEMET DÄR DÅ?! PROBLEMET ÄR ATT JAG ÅT UPP DEN IGÅR! VARFÖR GJORDE JAG DET!? VARFÖÖÖR!? NÄR JAG KUNDE ÄTIT PÅ DEN IDAG ISTÄLLET!!!!!!!!!!!
 
Nä, nu ska jag medvetet inte plugga bara för att jag redan har supermegaångest. Hmpf.

Solen har tittat fram

God kväll kära tards.

Sommaren har övergått till en underbar höst. Träden sprakar i färgglada kulörer, temperaturen faller och det blir mörkare och mörkare. Detta är mysårstiden, hihi. Så fram med värmeljus, fluffiga tofflor och varm Oboy.

Allt det där plugget belönade sig lite. Igår avklarade jag matteprovet och idag var världen så snäll mot mig att jag fick börja klockan halv 3. Och inte nog med det! I morgon har jag också bara 1 lektion, 45 minuters dessutom, så jag har redan bestämt mig för att det är helg.

Det blir lite klurigt sådär, att veta vad man ska göra efter att ha haft en lång period av pluggande, så ställde mig helt enkelt och lockade håret. För det är sådant jag gör när jag har tid över. Och jag gjorde det liksom helt i "onödan" dessutom eftersom jag ska tvätta håret innan jag träffar människor igen. Äh, jag lockade väl håret för Diesels skull. Så måste det varit.


Tre år är änna rätt långt


The perfect spot


Egentligen borde jag gå ut

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle se till att få ett föredrag skrivet, men ni vet nog alla hur det blir när man sätter sig vid datorn. Plötsligt har det gått en timma och man vet inte riktigt vad man har gjort. Är ju nästan aldrig på datorn längre, har knappt tid för det, och när jag väl har tid så finns det annat som är viktigare. Som att köra ner ansiktet i Dieseldorfens mage eller läsa bok. Mysigt.
 
Längtar något enormt efter att flytta hemifrån. Känner att jag är trött på mycket som är nu. När man till exempel ska ta tåget någonstans och möter någon man har halvbra kontakt med, som man kanske känt förut, gamla klasskamrater eller folk man helt enkelt inte vill så mycket som ens heja på. Å andra sidan finns det ju ännu fler människor jag inte alls har något emot att träffa, människor som i stället sätter ett leende på mina läppar. Jag är bara så trött på allt gammalt.
 
Ja, det är nog det gamla jag är trött på. Jag har bott här i nästan hela mitt liv och alla minnen, bra som dåliga finns här. Antar att jag bara tröttnat på det förflutna som jag ständigt blir påmind om här. Som sagt; människor, men även olika platser och kanske någon kommentar som gör att man plötsligt minns något. Uh. Nä. Jag vill börja från ruta ett igen. Eller kanske åtminstone ruta två.
 
Nej, jag måste verkligen skriva på föredraget. Har Matte D prov nu i veckan också, så det blir lite körigt. Pluggat jättebra idag! Satte mobilen på flygplansläge och gömde mig för omvärlden (hehe) medan jag räknade på integraler och andraderivator. Ska gotta mig med en ledig kväll senare, med LOTR och en kopp varm oboy. Det är ju höst förfän.
 
Kram.
 

Ibland förvånar jag mig själv

Joggat 4 km. Det trodde jag aldrig.

Här får ni bild på mig å Diesel när vi pluggade igår.


En väldigt massa saker

Nu sitter jag på bussen hem från skolan. Psykologiprov avklarat. Nästa: litteraturprov i engelska! Sedan väntar matteprov och svenskaredovisning. Yes.

Från att knappt ha någonting har jag nu gått till att ha ett fullsmockat schema med plugg, plugg och plugg. Inte så jättekul. Har inte så mycket tid över för tillfället.

Det är mycket som förändrats sedan jag började skolan igen, många nya saker.

Både bra och dåligt.


RSS 2.0