Men nu mår jag bättre

Jag är på dåligt humör. Efter att ha ätit lunch så var jag jättetrött och tänkte sova typ 20 minuter för att piggna till och bad mamma väcka mig vid 10 i 3. Jag vaknade av mig själv för typ 20 minuter sedan. Okej. Det är typ en halvtimma extra, men i alla fall. Och så har jag ont i magen. Och så ska jag gå upp fucking 3 i natt för att ta mig till en buss som jag ska sitta på i 36 fucking timmar. Dessutom är mamma väldigt sur hon också och då blir jag irriterad och tycker hon överdriver. Och Diesel ska iväg på kattgrej medan vi är borta och jag gillar att krama henne. Så jag är på dåligt humör.
 
Har i alla fall lånat HP 7 på engelska nu i fall att jag läser ut första boken av the LOTR. Har laddat ner ett tiotal filmer. Har köpt lite random appar som man kan roa sig med när nätet är nere. Åh, nu blev jag lite lycklig. Tänk om det finns nät på bussen. Då är min resa gjord. Det är det säkert inte. För jag har inte tur. Blä.
 
Nu ska jag packa. Om jag inte skriver mer här innan jag åker så får ni ha en härlig kommande vecka. Det ska jag ha. Så ses vi när jag är tillbaka! Kram.
 
Bild på en av de några dagar gammal kattungarna.

Och jag som måste köpa solbrillz

Sitter och gör plats på min dator. Ska till Barcelona på fredag – klockan 4 på morgonen – med buss, för Johans fotbollslag ska ner dit och spela cup. Vi fick plats på bussen. Hihihi.
 
Jag avskyr flyg, så jag är väldigt lycklig över det faktum att vi åker buss den här gången! Nackdelen är att det tar 36 timmar. Trettiosex. Trea sexa. "Om man ser 3 filmer så kommer man fortfarande ha 30 timmar kvar" påpekade Johan härom dagen. Då plötsligt insåg jag hur otroligt länge vi kommer åka buss. Vad faaasen ska jag göra på en buss i 36 timmar? Utan nät också troligen. Om jag har tur så kommer jag kunna läsa och skriva (peppar peppar) men jag har rätt lätt för att bli åksjuk. Johan har laddat ner en massa filmer och jag ska göra detsamma i kväll, men tänk om jag inte kommer kunna se dem heller pga åksjuka... Åååh. Jag får typ sova hela resan. Eller mobba Oliver. Hehe. Har ni några tips så får ni gärna dela med er av dem innan torsdag!
 
 
Åh, just det ja. Jag har hört att det ska vara runt 15 grader i Sverige nästa vecka. Lite molnigt och sådär. Jag ska tänka på er när jag ligger och solar på stranden utanför vårt awesome hotell!

Produktiv morgon, yäääää bra rubrik

Kunde inte komma på vad jag skulle skriva för rubrik, så jag skriver den när jag är klar med inlägget.
 
Jag har haft en någorlunda produktiv morgon.
 
10.10 - Vaknar.
10.20 - Sätter mig i soffan och väntar på att Johan ska vakna så att han kan sätta på tvn för jag orkar inte resa på mig.
10.40 - Johan vaknar.
10.45 - Kollar tv.
10.50 - Ser att Johan gjort frukost till sig själv.
11.15 - Släpar mig ut till köket och gör frukost jag också.
11.20 - Ser halva HP 6.
12.00 - Johan äter upp och stänger av tvn. Jag övergår till att pilla med mobilen.
12.01 - Sitter i soffan i en timma och väntar på att jag ska orka borsta tänderna.
13.00 - Borstar tänderna.
13.00 - Försöker motivera mig själv till att träna.
13.45 - Tränar.
 
OCH NU SKA JAG DUSCHA.

Tedrickande

Hemma från midsommarfirandet nu.
 
Trots migrän/sjukdom så blev det en härlig och lyckad kväll igår. Efter den tre timmars långa sömnen jag sjunkit in i direkt när vi kom fram så hade det börjat regna och det regnade resten av kvällen. Det gjorde dock inte så mycket. När de andra kom hem från Smögen och jag stoppat i mig en alvedon och en ipren så följde jag med dem ner till en rödvit sjöbod och åt kräftor! Regnet smattrade på taket och gjorde stora plask i vattnet nedanför bryggan precis utanför. Det var verkligen jättemysigt. Några sjöng snapsvisor och några sjöng om en källare.
 
Vaknade med huvudvärk i morse också, men nu känns det äntligen som att det gått över. Halsont och en rinnande näsa är vad jag får tampas med nu, men har bestämt mig för att dricka te hela kvällen och sedan dansa gör-mig-frisk-danser. För det borde ju finnas. Regndans finns ju.
 
Hoppas ni haft en bra midsommar och blivit rejält blöta av det svenska sommarvädret! 
 
Hahaha, titta vad Victor kom in med:
 

Midsommar

Sitter på en säng i Kungshamn och försöker övertala mig själv till att ta en huvudvärkstablett. Avskyr att ta tabletter. Usch. Har sovit i 3 timmar för att jag inte mår särskilt bra och vaknade nu med mysigt ont i huvudet. Yaaay.

De andra sitter och äter tårta där nere. Håller tummarna för att jag ska kunna vara med och äta kräftor i kväll.

Ha en go midsommar ni andra!

Sommar och sol

God morgon alla glada!
 
Försökte lägga upp ett inlägg igår, men den där nedrans appen ville inte fungera, så får ladda upp nu istället.
 
Jag mötte upp ascoola Maria och så tog vi bilen till havet! Smart som jag är så hade jag ingen solkräm - igen. Samma tankar flög genom mitt huvud "det är ju Sverige", men återigen slog det mig inte att jag är supersvenne. Jag går runt med en svidande rygg nu kan jag säga. Aj. När appen vill fungera igen kan jag ladda upp bild på den. Det är inte en fin syn. Victor säger att det ser ut som någon har tejpat fast ett bikiniband, målat med röd färg och sedan dragit bort tejpen. Hm...
 
I alla fall, vi hade det jättebra och tappade min ifån och lite sådant. Sedan åkte vi hem igen.
Väl hemma spände jag fast Diesels koppel i bikinin och gick ut med henne i trädgården. Hon fick syn på en skata och började kuta som fasen. Det var jag inte riktigt beredd på. Mina bikinibyxor höll på att flyga av, haha. Det är änna tur att vi har rätt hög häck runt tomten.
 
Nu känner jag dock äntligen att det är sommar. Bränd rygg och brända armar, en sol som står högt på en blå himmel och ett mörkt hav.
 
Svensk sommar.

Fotbollsmani

Nu sitter jag och flinar stort. Äntligen en vinst. Dock spelade den ingen roll över huvud taget (förutom att det svenska landslaget behövde en självförtroendeboost), men jag är glad ändå.

Om de bara vunnit den första...

Och jag som inte ens är engagerad i fotboll. Typ. Nästan. Det blir bara så.

Oj, här har det hänt mycket

Går in för att skriva ett helt vanligt inlägg och upptäcker till min förskräckelse att hela blogg.se är ändrad! Shit pomfritt. Men än så länge bådar det bara gott faktiskt.

Min pojke har gått till gymmet med bror min och sedan ska han vara med en kompis, så jag har hela kvällen för mig själv, mahahaha. Ska äta chips och popcorn i massor och läsa böcker och ha det jättemysigt. Hihi. Diesel kan få joina mig om hon vill. Just nu sover hon på en stol.

Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Dagens händelse var i princip att jag fick reda på mina betyg. Tumme upp till dem. Var så rädd att jag skulle få G i franska steg 4 när jag kämpat så för det där nedrans VG:t, men icke! Jag har mitt VG i en liten burk. Som i en liten burk. På burk. Eh. Ja. Det blev ett VG i alla fall. Förutom betygen så händer det ingenting. Jag panikvaknar på morgnarna eftersom klockan då alltid är runt 12 och det är alldeles för sent enligt mig. Så jag slår lite omkring mig, stormar ut ur rummet och aggressivt slår mig ner i soffan i stället bara för att bevisa för mig själv att jag är vaken och inte sover. Sedan äter jag minimalt med frukost eftersom jag borde äta lunch snart. Fast jag har liksom inte ätit lunch än, så det där var mest fail.

Nu kom jag på mig själv med att vara otroligt hungrig, så jag rullar ut till köket. Där vi kvinnor hör hemma. Kram!

Bild från Tyskland

God morgon!

Kom hem vid halv tre i natt och vaknade först nu.

Vi var så hungriga och trötta, så vi gick hem efter att det fötts tre små kissemissar. Alla föddes under en timma och de två längst fram på bilden kom ut i princip samma minut. Sedan hade de världens brottningsfight och pep hela tiden. Den tredje blir rentvättad av mamman lite längre bak på bilden.

Det var en sak som dock var lite märklig. Ni ser hur mamman ser ut? Pappan var helbeige och renrasig helig birma. Alla tre ungarna var mörka... Vi tror någon varit otrogen...

 


Kattfödsel

Ligger hos Victors kusiner och väntar på att deras katt ska föda. Aldrig varit med om något sådant förut så är jättenyfiken. Vad jag har förstått hittills är att det antagligen kommer ta väldigt lång tid, för hon ligger bara och har värkar nu. Victor och jag googlar för hjälp. Hehe.

Känns inte riktigt som sommarlov än. Dock håller jag inte koll på vilken veckodag det är och det brukar vara ett tydligt jag-har-lov-tecken.

Ska fortsätta observera kissen nu. God natt till er andra.

 


Märkliga saker händer på natten

Sitter i köket halv 1 på natten.

Pappa (pratar med sig själv): Diesel skulle ju egentligen hetat "Krustjov".
Tystnad.
Sofie: Va?
Pappa: Ja, hon skulle egentligen hetat Krustjov.
Tystnad.
Pappa: Det finns ett "S" i Krustjov.
Sofie: ...
Pappa (springer ut ur köket och in i vardagsrummet): KRUSTJOV?! VAR ÄR DU?!

Dafuq pappa.

Hahahaha

Fuck it. Råkade skriva fel men kan inte ändra om det genom den här appen så....

*parkering

Inte en fkn perrong...


Nej, det är skicklighet

Jag lovade er en parkering och en perrong ska ni få.

Det här har alltså endast med skicklighet att göra och ingenting med tur. Kvinnor kan köra bil och allt sådant där. Jag nuddade aldrig stenen med bilen, utan stannade bara väldigt lägligt. Eftersom jag är så enormt skicklig på att köra bil.

 


Sommarlovschillidill

Första dagen av sommarlovet. Gissa vad jag sitter och gör...!

(måste visa er min awesome parkering senare)

 


Då kommer alla känslorna på en och samma gång

Åh. Sommar. Sommartider hej hej. Känslor. På tal om låtar. Sitter och gör världens sämsta låt. Haha. Världens mest digitala trumset. Världens mest fejkade ljud. Världens mest fejkade sångtext. Den är skitbra för att vara så dålig som den är. Nåja.

Har varit och vaccinerat Dieseldorfen idag. Hon var sketsur och fräste mest hela tiden. Arga katter låter precis som ormar. Alltså, inte när de jamar... när de fräser. Antingen det eller när man häller vatten på en varm spisplatta. De tre sakerna låter likadant. Hm.

Jag har inga planer nu. Inga planer alls. Nästan. Jag räknar inte att åka in och lämna några böcker i skolan som några planer. Det är mina "planer" för morgondagens dag. Morgondagens kväll består av en födelsedagsfezt. Fezt. Med Z. Jag vet. Coolt va. Satt hemma idag och njöt av tanken på att jag är helt ledig nu, men så kom Matte D krypandes och satte ångest i mitt huvud. Jag ligger så förbannat mycket efter. Så jag satte mig och räknade. Har fortfarande 7 sidor kvar så det dröjer ett tag till innan jag räknat klart allt. Svårt med Matte D. Vill inte ha den efter mig när jag ska sola, bada och läsa LOTR.

JAG VET. Jag har inte läst klart LOTR! Det är hemskt! Ska göra det nu. I sommar. Nu när jag... Ja, jag tar nog med boken ner och sätter mig med den direkt. Mysigt. Hihihi.

Och så en cambild på det. Kan det bli bättre?

Det är måndag... måndag!

Korv.

Sitter här med magkatarr efter franskan och skolstressen. Anledningen till att jag inte skrivit har varit mitt franskaprov. Vi hade 454 glosor, 4 olika nya grammatiska former att böja verb med, ytterliggare ord och övrig grammatik. Yay. Det har nog varit mitt mest intensiva prov hittills. Var så trött i huvudet att jag inte visste vad två gånger fem blev. Var tvungen att tänka efter en stund innan jag kunde svara.

Nu sitter jag i alla fall här med magkatarr och gottar mig över att det i princip är sommarlov nu. Slutar på torsdag, men är ledig i morgon och på onsdag, så... ja.

Känns inte som sommar. Det är mulet och kyligt. Klassisk svensk sommar. Yäää.

Ska iväg och... tälta(?) nu. Folk har fått för sig att dygna - utomhus -, men jag tror jag skippar själva vara-uppe-hela-natten-grejen och är med i någon timma. Är rätt trött.

Ha en bra fredag! ... Haha. Seriöst. Det är inte ens fredag. Menar måndag. Det är måndag. Ha en bra måndag!


Ojsan

Råkade visst somna.

Vi ses i morgon istället.


FRIHET NÄSTAN

Inlägg! I kväll! Senare! Mat! Nu!

Oh la la

God kväll tards.

Ni som hängt med ett tag - knapp ett år tillbaka - vet vilken video jag menar när jag beskriver den som "den där videon jag spelade in när jag hade tråkigt, som inte handlade om något vettigt och där jag sjöng massvis med gamla låtar jag gjort". Ja? Ni vet. Den. Ni andra kan säkert gå in på allnamnvarupptagna.blogg.se och leta under kreativfliken eller något sådant. Orkar jag göra den till en länk? Ja, det gör jag. Sådärja. Klickbar och allt.

Det jag ville komma fram till var att jag för en gångs skull blev otroligt inspirerad. Av mig själv. Jag blev inspirerad av mig själv. FÖR ATT JAG ÄR SÅ EXTREMT ASBALL. Nä, men för att jag faktiskt orkade ta tag i saker förut. Jag säger i videon att jag "var lite rastlös" och så smäller jag upp min keyboard med stativ och kamera och sladdar och Diesel och allt och bara spelar in en helt ointressant film om mig själv. Jag vill orka göra så nu också! Så jag tänkte nästan smälla upp allt det där i kväll och spela in ytterligare en video där jag pratar om absolut ingenting och plinkar på ett plastpiano.

Sedan insåg jag hur mycket jobb det skulle vara att flytta fram och tillbaka allt... FML. Jag är så lat.

Så det blev ingenting i kväll. Ni verkade tycka den gamla var rätt underhållande så kanske fixar i ordning någonting någon gång. Vågar seriöst inte lovar er någonting längre, för jag är så otroligt dålig på att hålla det. Så jag säger lite politiskt diffust att det KANSKE! NÅGON GÅNG! händer NÅGONTING! här i form av en random video.

Här får ni en bild på en älg.


Fantasiburken

Det känns som min fantasiburk i hjärnan har börjat svämma över. När jag väl får inspiration är jag tvungen att plugga, så då har jag inte tid för att skriva eller kladda ner sångtexter i mina små block. Ändå sitter jag här och ska spela in en låt nu, bara för att jag har lite småstämmor i huvudet.

Åh, vad jag längtar efter friheten på sommarlovet. Slår dock vad om att burken kommer vara tom vid det laget. Nåja.

Ska testspela in nu, så kan egentligen inte skriva.

Vi hörs i morgon.

Kramar.

Åh, just det! Stinalee är gravid. Grattis till henne, hihi.

"Lördag"

God kväll folk.

Vet ni hur skönt det är med studenter? De gör att vi får ledigt i morgon. Så medan ni tards går till skolan och har det allmänt aptråkigt så kan ni tänka på mig och hur skönt jag har det hemma. Det får er säkert på bättre humör.

Ska i och för sig plugga franska hela dagen. Det är som sagt bara det (och ikapppluggandet i Matte D) som står mellan mig och mitt sommarlov. Känns bra att få det gjort.

Här får ni en bild på Maria för att hon är söt.



Lördag tards!


RSS 2.0