Spuh

Tjena tjena.

Jag är på spa.

Tänkte att ni skulle bli avundsjuka.

Det var bara det jag ville.

Hehe.


TE, MÅSTE HA TE

WWWWWWWWHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAA!
 
Jag är sådär sjukligt rastlös och oerhört inspirerad som jag kan bli ibland. Det är sådana dagar som resulterar i en film där jag sitter vid min keyboard och sjunger korta bitar ur låtar jag gjort och pratar om meningslösa saker. Men med min (")%/#¤"/&) rethosta så undviker jag i princip att prata helt bara för att få halsen att lugna sig, så jag kan inte göra en del 2 åt er. Tyvärr. Inte idag. Johan kom precis hem och jag pratade med honom i sisådär 2 minuter. Nu hostar jag halsen av mig. MOTHERF-ordet.
 
Har vaknat, ätit frukost, försökt plugga (förstod inte riktigt vad man skulle göra så det blev inte så lyckat), ätit lunch och sett lite Matrix, ritat bilder på Jojo och varit här inne på nätet och inte gjort särskilt mycket alls. Ska plugga lite till senare, än så länge är jag nämligen inte så trött på det.
 
OH HERRE NU MÅSTE JAG GÅ OCH HÄMTA TE INNAN JAG HOSTAR HALSEN AV MIG PÅ RIKTIGT! BRB.

Så går det när man är sjuk


Skit också

Insåg inte att man blir kissnödig av att dricka te. Och jag som druckit en massa. Sitter och väntar på att gå in till tandläkaren nu så hinner inte springa på toa heller... Fml.


AAAAAAAAAAAAAAHHHRRR

Aaaarrr, mina små pirater.

Är hemma idag. För jag skolkar. Orkar inte skolan. Lixx. Uuuh... Nej. Usch.
 
Vi börjar om. Jag är hemma idag. Såhär ser min förkylningsutveckling ut (varje gång):
 
Ont i halsen > näsan börjar rinna > näsan förvandlas till en fontän och halsontet försvinner > FRISKISH > rethosta
 
Jag är på rethostan just nu och det är riktigt jäkla irritarande - som alla andra gånger jag har det - så det är därför jag är hemma. För att jag inte klarar av att vara i skolan när min hals får utbrott. Men nu är det lite extra irriterande, för jag måste - MÅSTE! - till tandregleringen idag. Annars får jag typ böta 200 kronor och så rik är jag inte. Så jag har hostat mig ner till apoteket och köpt strepsil, som av någon anledning inte verkar hjälpa den här gången, och druckit te. Ska ha med mig en vattenflaska också, i fall att min hals får ett riktigt jobbigt anfall. Vill helst inte ligga där i den där stolen med någons ansikte precis över mitt och bara "OHAOHPSHGAHGSAAHA!!!!!!!!!!" helt plötsligt. Ångest.
 
På tal om ångest. Vi har en ny, möjligtvis tillfällig, lärare i religion. Trodde det ämnet skulle bli bajs, men han verkar vara en skön snubbe så det kanske blir bra ändå! I alla fall, han pratade om ångest hela tiden. Allt gav en ångest typ. Han tipsade om en zombie-app som man kunde ha när man sprang för att den var jätteeffektiv och gav en ångest. Haha, jaha.
 
Nu ska jag gå och dricka lite varmvatten och sedan ta bilen bort till tändläkärn.
 
Host, host.

Nu förväntar jag mig reklampengar från dig, CK

Var häslad. Hälsad.
 
Jag och min sjukdom sitter och pillar med photoshop. Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Slängde ihop en liten bild på CK mest för att jag ville ha någonting att göra, och han är ju en finurlig person.
 
Alla ni som gillar att läsa fantasy ska gå in på CK's sida och läsa från början. Han skriver fantastisk bra och enda nackdelen är att han inte lägger ut alla kapitel på en och samma gång... För man vill alltid läsa mer. Ni andra borde också gå in där. För han är bra. Riktigt bra.
 
Här har ni honom förresten:
 
 
Med sin ponny Ralf.

So it has begun


Run like you stole something

God morgon.
 
Sitter och lyssnar på gamla låtar jag gjort, haha. iTunes började spela dem igår efter att Maria och jag gjort klart vår iprenlåt (som vi ska vinna 50000 kr med). Ni borde lyssna på den, den är väldigt fin.
 
Är sjuk, så mina planer för att åka in och kolla midnattsloppet ikväll är rätt inställda. Jag som hade planerat att stå vid vägen och hålla upp en skylt där det stod "Run like you stole something!". Läste det någonstans och insåg att det åtmintsone skulle gett mig motivation om jag sprungit där. Nåja, det får väl bli en annan gång.
 
Nu ska jag ner och äta müsli (till och med drömde om den i natt) och dricka te och bli frisk! Sov gott.

Och så var det snart helg igen

God kväll mina små tards.
 
Trots att jag var inställd på ett läsår med motgångar och endast jobbiga skoldagar verkar jag nu blivit omvänd. Ser nu fram emot biologin, samhällsläraren är skön vilket gör ämnet aningen roligare att läsa och det är verkligen roligt att träffa kompisarna varje dag. En handledare på sommarjobbet (20 år gammal) sa att gymnasietiden var den bästa tiden i hans liv för att man varje dag hade en fast plats att gå till där man träffade sin vänner. Aldrig tänkt på det så innan, men nu förstår jag vad han menade. Detta läsåret kanske inte blir lika jobbigt som förra. Vi får se.
 
Sitter med en filt om benen och en halsduk om halsen. Förkyld och ont i halsen. Känner mig sjuk i kroppen, om ni förstår. Vill hur som helst gärna klara veckan ut nu så att jag gått på alla olika lektioner vi har. Dessutom ska vi odla bakterier på labben i morgon och det verkar kul, haha.
 
Ska se Once Upon A Time med bror min nu, en jättebra sagoserie för er intresserade. Hihi. Den är mysig. Fast de hade ihjäl den snyggaste killen förra säsongen, vilket gav både mig och min kompis Maria ett stort sadface.
 
Sov gott så småningom!

Nya bilder

Ibland stör jag mig på omgivningen. Och med omgivningen menar jag vissa personer. Bara så du vet.
 
Jag har i alla fall pysslat klart med en ny filmremsa och en ny kulör. Inte så stor ändring, men alltid roligt med nya foton! Om den inte dyker upp för er så får ni uppdatera sidan. Funkar inte det heller får ni helt enkelt vänta!

Åååååååh, badaaa

Mina kära päron har ringt tillbaka till sjukhuset, så har fått en ny tid med magutredningen. De skulle skicka vidare mig till en sjukgymnast, men det hände aldrig någonting. Ska dit i september!
 
Nu ska jag sätta mig och greja med en ny design. Vi får se om den blir klar idag, i morgon eller nästa år, hur som helst lägger jag upp den när den är klar!
 
ÅH! Kom precis på att vi har ett badkar. Måste bada ikväll. Med stearinljus och bra musik. Hihi.
 
Två dagar kvar till helg nu gott folk!

Konsten att lunka

Sitter och gäspar. Skrev det där utan att behöva se på skärmen. HA! Det är för att jag lärt mig skriva alfabetet under 3 sekunder. Det ni. Ni kan få försöka slå mig här om ni vill ha ihjäl tid.
 
Ska ut och lunka senare. Med lillebror. Har nu kommit på att det jag gör i skogen (det lät alldeles för perverst, men whatevah) inte kan klassas som springa och inte heller jogga. Nej, det jag gör är lyfter ena benet innan det andra har hunnit nudda marken – lite som ett hoppande – och tar jag mig fram i gångfart. Så jag lunkar alltså fram när jag motionerar mig. Tränar kondition. Tränar hjärtat. Ja. För jag blir andfådd av att sitta i soffan och se typ... Simpsons eller något. Jag får egentligen träning av att resa på mig och gå till toan. Nåja.
 
Och på tal om min bror. Jag har fått ärva kläder av honom. Massvis med gosiga, för stora tjocktröjor, hehe, varav en jag har på mig.
 
Över till något annat. Gick runt i olika lag med ettor, tvåor och treor blandade och skulle ta kort på hela gruppen vid olika platser. Det hela gick ut på att hinna med så många av platserna som möjligt innan 20 över ett eller något sådant. Så, tänkte att jag skulle göra mitt bästa för att se så snygg ut som möjligt.
 
Ungefär såhär såg hela min grupp ut:
 
 
Såhär såg jag ut:
 
 
Och så såg jag ut på varenda foto vi tog. Tror min skönhet lyfter vårt lag till en vinst.

Jag äter med stil


Hej bloggen!

Just idag känner jag för att vara lite extra aktiv. Väldigt nödvändigt att åka mer än en timmes bussresa bara för att vara i skolan en timme och få lite papper. Jag har inte riktigt bestämt mig om mitt nya schema är bra eller dåligt. Denna termin har jag åtminstone en timmes sovmorgon i veckan och varannan fredag börjar jag 12, vilket är stor skillnad från förra året då jag läste ALLA kurser som gick att läsa i klassen. I år läser jag massa timmar mindre än resten av klassen, eftersom jag då läste mer förra, så det känns gött.
 
Kurser som jag är glad försvann förra året:
FRANSKAAAAA!!!!! Aldrig mera jobbiga jäkla former och onaturliga sätt att böja ord på.
HISTORIAAAAA!!! Seriöst. Det enda som är någorlunda roligt och intressant med det ämnet är världskrigen.
KEMI! Jag är så otroligt dålig på kemi. It does not make any sense! På riktigt. Det är inte logiskt över huvud taget.
 
Nya kurser i år är:
Psykologi (yay)
Matte E
Kemi breddning (som jag var tvungen att välja till för att jag saknade 50 p)
Biologi B
Biologi breddning
Samhällskunskap (UUUUUHHH GE MIG BARA IG DIREKT SÅ FÅR VI DET ÖVERSTÖKAT)
Religion (se ovan)
Engelska Cambridgenågonting
 
Teoretiskt värre. I alla fall, av den anledningen att det finns flera kurser jag verkligen inte vill läsa så vet jag inte om schemat är bra eller dåligt. Rent tidsmässigt är det väl okej, men bara okej. Vi får se hur det blir i framtiden.
 
Jag saknar Victor, men det visste ni väl redan. Det är mycket jag stör mig på när han är här – som att sitta bakom mig och rycka enstaka hårstrån från mitt huvud (aaaj) –, men nu saknar jag till och med det.
 
Nu ska jag se Robinson med familjen och klaga över hur dåligt programmet är när de tagit in massa gamla folk från tidigare säsonger. Yay!
 
Mina ben i bilden dagen efter midsommar. Sovandes bror till höger och sovandes pojkvän till vänster. VARFÖR ska killar alltid sitta brett med benen....

Nedstämd morgon

Då sitter jag här i soffan, efter ett sommarlov som känns som att det aldrig existerade. Var det inte bara i förra veckan vi sa hej då för att äntligen få ha lov? Jag är inte ett dugg utvilad. Lika skoltrött som jag var när sista provet var gjort i juni. Nej, det här känns inte alls sådär bra som det brukar göra när skolan drar igång igen. Vanligtvis brukar jag – som de flesta andra – känna mig mer motiverad till att plugga, till att kämpa och lyssna mer på lektionerna. Jag brukar känna någon slags kämpaglöd efter sommarlovet. Någon har släckt den i år.
 
Kramade om och pussade farväl min Victor för ungefär en halvtimme sedan. Nu ska han tillbaka till Stockholm. Allt återgår till det normala.
 
Fast egentligen är det inte så normalt. Jag har precis haft det sista sommarlovet i mitt liv, nästa gång sommaren är här kommer jag att få kalla det "semester". Det är tredje året jag börjar nu. Sista. Jag behöver inte uppleva varje dag jag går till gymnasiet en eller två gånger till. Nu går jag dit för att aldrig mer behöva gå tillbaka till samma sak. Den första veckan efter sommarlovet – med nya scheman som delas ut, ibland nya klasskompisar, de första läxorna efter två läxfria månader – kommer jag aldrig någonsin att behöva ta mig igenom igen. När den här terminen är över kommer jag aldrig mer att ha höstlov. Så det är ju egentligen inte så normalt. Allt jag gör nu, gör jag för sista gången.
 
Så, jag kramade om och pussade farväl min Victor för ungefär trekvart sedan. Nu ska han för sista gången tillbaka till Stockholm. Inte mer behöver vi ta oss igenom ett år utan varandra. Han åkte upp för att äntligen komma tillbaka hit på riktigt. Så även om det känns riktigt jobbigt nu, att inte kunna vara nära honom när jag vill och inte ha honom bredvid mig, så vet jag att det snart är klart. Början på slutet startar idag. Äntligen.
 

Livet kan vara magiskt


Hej igen

Jag känner egentligen ingen skyldighet att säga varför jag inte varit på topp, med tanke på att de flesta här redan vet varför och det står mig helt enkelt ganska privat om hjärtat hur som helst.

Däremot kan jag berätta att jag äntligen slutat mitt underbara fantisktiskt otroligt roliga sommarjobb och varit i Stockholm i cirkus en vecka. Har varit jätteskönt förutom träningsvärken som jagat mig. Hade sådana smärtor i magen när vi gick i stan att jag var tvungen att sätta mig ner hela tiden, haha. Rätt kul. Sedan gymmade jag med mina två pojkar och fick träningsvärk i armarna när träningsvärken i magen äntligen försvunnit. Smart där.

Ska skriva nu! Skrivit massor i Sthlm, är på sida... vad kan det vara... 60? Det är i alla fall rätt mycket.

RSS 2.0