Glad påsk på er!


Nu är jag hemkommen efter en mysig påskresa till mormor och morfar. Har tagit ut Diesel på grönbete och noterar hur otroligt överhettad jag blir i mina jeans. Klänning eller shorts hade passat bättre.

Har även hunnit inspektera Linköpings universitetsområde, var jag — om allt går som jag vill — flyttar i höst. Måste säga att det överträffar mina förväntningar. Till och med "ghettot" Ryd ser fräschare ut än jag fått beskrivit för mig. Får se var mina köpoäng tar mig!

Nu stundar påskmiddag nr 2 hos holländarens familj. Ser fram emot!

snopp

Nu klarnar himlen upp och det ser ut at bli en fin dag trots allt. Och jag som hoppats på regn. Attans. Älskar när det luktar blöt asfalt. Gärna varm, blöt asfalt. Det är svensk sommar det.
 
Eftersom det går ungefär sjuttiofem olika matlagningsprogram på tv har min far blivit inspirerad (okej, jag också - gjorde ju för fasen egen pasta i höstas). Så han har därför planerat hela helgen med awesome mat! Min mage skriker av lycka. Sitter redan nu och dreglar efter middagen i kväll... Rödvinssås är bland det bästa som finns. Mmmm.
 
Nej, nu är det ju snart PÅSK och regn och rusk hör inte hit, så varsågod: en solig bild! Och såklart en äggbild.
 
 
 
Förresten visste jag inte vad jag skulle ha som rubrik. Tyckte jag löste det ganska bra ändå?

Får sova middag efter lunchen

Här tänkte jag att jag skulle få mig en skön natts välbehövlig sömn så att jag skulle vakna upp kry från bihåleinflammationen; men icke! Istället drömmer jag om explosioner, zombies och jättestora fåglar. Måste ändå säga att mitt undermedvetna har en rätt grym fantasi.


Ett inlägg med ett syfte

Var hälsad jordbor.
 
Här sitter jag i min manliga skjorta och andas genom munnen. Egentligen skulle jag inte skriva något speciellt här idag, utan faktiskt bara lägga upp en bild åt min kära farmor.
 
Varför blommar inte träden än? Det var ju världens värmebölja härom veckan, men ändå ser det ut som allt är dött. Inte ett skott så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn. På flera dar. Längtar till att allt blir så grönskande och inte lika genomskinligt som nu. Så att man inte kan se folket som går på andra sidan häcken. Så att man inte ser hela vägen ner till centrum från vårt hus. Så att man kan sitta och gömma sig uppe i hammocken bland alla syrenbuskar och njuta av den ljuvliga doften. Tända en liten brasa i eldkaret när man sitter där i den mörka sommarnatten. Åh, vad jag plöstligt började längta efter shorts och klänning nu. Och att gå barfota. Och att få ännu fler sommarfräknar över kinderna.
 
Här kommer hur som helst bilden till farmor. Eller du får tre stycken. HEJ FARMOR!
 
 
 
 

Någon ogillar att bada ♥



Ett kort hej

Det är härligt att vara förkyld på det här sättet! Man märker att man blir friskare och friskare till skillnad från de där seglivade halsonten som hänger i i evigheter. Var osäker på om jag mådde tillräckligt bra för att kunna åka med till Trollhättan igår, men vräkte i mig halstabletter och näsdukar (okej, jag vräkte inte i mig näsdukarna men ni fattar) och följde med ändå! Jag var med Tim på ett bilevenemang igår. Jättekul! Fick dessutom träffa chalmerskompisar han pratat om utan att jag egentligen vetat vilka de är, så det var ett stort plus. Nu ska jag redigera en av alla bilbilder han tagit. Like a boss

Sötaste ungen alltså

Det har varit soligt i flera dagar i rad nu, kanske lite för soligt. När solen plötsligt gick i moln häromdagen vände sig en jättehärlig (lite sådär tankspridd och lost som ett småbarn kan vara) treårig pojk förbryllat mot mig och utbrast:
 
Vem släckte ljuset!?

Alltid detta halsont

Jag gillar mitt jobb. Den stora nackdelen är bara att man är sjuk hela tiden. Och då menar jag verkligen hela tiden. Det normala för mig har blivit att vara sjuk. De tre dagar jag burkar få emellan mina halsont-perioder är bara "borde passa på att köpa fler halstabletter när nästa släng kommer".
 
Egentligen gör ju lite halsont ingenting så länge man inte får feber och i övrigt en stor förkylning. Men för mig gör det mycket. Min mage har ju lite aggro – som ni vid det här laget vet – och i höstas kom ontet tillbaka och det med råge. Sedan dess har jag börjat träna regelbundet minst två dagar i veckan och efter det så minskade problemen. Så skönt! Så därför är det sämst med halsont då man absolut inte ska träna då.......... Gjorde det för någon månad sedan men fick en förjävla efterhängsen förkylning utöver det vanliga efter det. Japp. Så min mage har sina ryck.
 
Får i och för sig massvis med ryggträning när jag står hela dagarna. Haha. Är verkligen inte van vid det. Likadant när jag gick i skolan och vi hade ljudteknik – då fick halva gänget stå för det var rätt trångt i inspelningsrummet. Då fick jag världens värk i ländryggen efter ett tag och försökte ständigt ställa mig på ett annorlunda sätt, något som inte fungerade. Så kommer få bästa ryggmusklerna nu i alla fall! Alltid något!
 
Just nu är jag mitt uppe i en av de litte grövre förkylningarna med feber, huvudvärk, rinnande näsa och en känsla av krossad sten i halsen när jag sväljer. Känns också som jag har snor i hjärnan. Yes. Det känns verkligen så.
 
Eftersom man inte får ta bilder av dagisbarnen så får jag lägga upp en bild på något som är lika sött (om inte ännu sötare), nämligen Dieseldorfen:


RSS 2.0