Ja men tjena

Alltså... den där känslan man får när man inser att man suttit och gjort en jobbig (JOBBIG!) läxa till i morgon som man inte ens behöver göra  för att man inte kommer vara där... Den där känslan... Den är riktigt förjäklig alltså...
 Liksom, vad gör jag med mitt liv? Jag kan ju lika gärna gå runt och städa huset nu när jag ändå är igång.
 
Sitter och äter flingor, vilket märkligt många nu vet för har blivit spammad "Vad gör du?" av märkligt många personer de senaste fem minutrarna... De är i maskopi... JAG ÄLSKAR DET ORDET.
 
Ojsan... började redigera en bild i ps så det här inlägget bara låg här. Nåja, ska väl lämna datorns värld för tillfället.
 
Kram.


Glömsk

Bror: Jag tog med mig ett par strumpor ner men de försvann.

Första snön! 2012


Zombiewalk

Nu har vi en massa ilskna esteter efter oss, haha. Det var inte meningen. Vår mattelärare föreslog att vi skulle vara zombies på plojfotot, vilket vi idag ordnade, och efteråt fick vi reda på att en estetklass också gjort något zombieliknande. De får la vara arga om det vill. Det var kul i alla fall!


Snart är det helg igen

Jag sitter här i mörkret och tänker på allt och ingenting.

Suttit och funderat på huruvida jag ska göra en video till er eller inte. En sådan där random sak där jag pratar om ingenting och sjunger vidrigt med autotune. Får väl bli efter helgen i så fall.

Ska vara zombie i morgon.

Tänkte mest säga hej igen. Hej.

Han var sexigare förr

God dag!
 
Har med glädje studerat min biologibok hela helgen och kan nu allt om citronsyracykeln och ingenting om elektrontransporten. Ack ack, sådant är livet! Hjärnan har ett eget liv ibland.
 
Jag har dessutom varit lite sisådär lagom inaktiv av ingen anledning alls. Tänker att "det HÄR ska jag skriva om, shit pomfritt vad mycket åsikter och tankar jag har om det DÄR!" men så rinner tiden iväg och innan jag vet ordet av så ligger jag i sängen och ska sova. Men nu så skriver jag! Har dessvärre glömt av allt det där intressanta och roliga som jag tänkt skriva om. Det är lite synd.
 
Kan meddela er att jag blivit en sund människa, med sunda tankar och en sund livsstil. Ja, visst låter det aptrist... Men helt uppriktigt nu! Jag har börjat springa. Eller ja, ni som hänger med vet att jag kallar det att lunka. Så jag lunkar. Men det har börjat övergå till ett joggande nu faktiskt, så jag förbättras, och det är roligt! Dessutom tränar jag styrka 2 ggr i veckan. Äter bra gör jag också, om man bortser från mitt chipsätande då och då. Och så är jag glad. Vet inte om det beror på att jag äntligen börjat tycka att gymnasiet är roligt eller om det helt enkelt beror på det alla hela tiden sagt till mig - man blir gladare om man börjar motionera för då mår kroppen bra.
 
Nu ska jag äta dum fisk och slänga mig i soffan. Upprepade gånger. Hehe.
 
Här får ni en bild på min pojk i typ... åttan. Sexig.

Kära miniräknare

Jag kan inte förstå att du stått ut såhär läge, men det gör dig så bra. Nu är det efter 2 års dagligt användande dags.


God kvälö

T9 fuckade med min rubrik, okej?

Ligger på rygg på allrumsgolvet efter att ha tränat. Är riktigt duktig med min träningsdagbok, faktiskt. Ska nu resa mig upp, ta en dusch och sedan äta middag.

Inte skrivit på ett tag. Har börjat på en vlogg, som det så otroligt fult kallas när man pratar med en kamera, men den blir inte klar. Har dessutom börjat på ett antal låtar som inte heller blir klara. Så fort någonting blir klart lovar jag att lägga upp det här på bloggen. Då blir ni glada.

Nu reste jag mig upp. Uh. Vi hörs.


Take a look at my enormous

PENIS
 
Ludde är en elak pojk. Han tycker att han är extremt snygg i sin blåa hatt.
 
Min bror har änna rätt skön musiksmak. Ni borde lyssna på "My Enormous Penis". Orkar inte göra skiten till en länk.
 
Mest det jag ville ha sagt.
 
HÅLTIMMA NU

Köra bil är kul

God kväll!

Sitter i bilen på en parkering och väntar på att bror ska anlända med buss. Han har börjat natur och en av de första sakerna hans klass gör är att åka till ett tivoli i Köpenhamn för att göra lite tester i fysik och ha kul. Fml. Vi fick göra... Åka... Börja jobba redan första veckan. Yay!

Egentligen ska han byta till teknik, men jag antar att hans evil plan var att helt enkelt åka med till Köpenhamn innan bytet. Smart bror jag har! Om så är fallet.

Nu ska jag vara sneaky sneaky och spionera på hans klass och se vad för folk det går i hans nuvarande klass. Hehe. Och döma dem i tystnad och sådant.


RSS 2.0