Pissa på en pizza i Pisa

Då kan jag checka av detta från min bucketlist! Lägg märke till mitt anger-derp-ansiktsuttryck.


Fuck yeah

Bilder i reklambroschyrer och på hotellets hemsida brukar ofta vara tagna med fisheye för att få med så mycket som möjligt plus att få det se större ut. Detta är nog första hotellet där den otroligt fina bilden på reklambroschyren och verkligheten stämmer överens. Awesome.


Hej wifi!

Nu sitter jag på sängen med bäst täckning. Har nyss kommit fram till vår "huvud-destination" i Italien och chillar järnet.

Chillar så mycket att jag inte orkar gå ut på balkongen och ta kort åt er.

Bilder kommer.

Ha det bäst!


Midsommarspyssel

Glad midsommar på er!
 
Tror jag nös halsen ur led precis. Det knakade liksom till och jag blev så förvånad att jag nästan glömde nysa, så stannade upp mitt i nysningen och whatefukkade. Nu känns halsen helt skum. Nåja, jag överlever.
 
Sitter här och försöker lägga över filmerna till iPaden. Det fungerar inte! Eller rättare sagt har jag inte ännu hittat någon bra app för uppspelning av filmer, så när man ska spela upp dem så laggar de, ljudet är osynkat eller formatet fel. Yay.
 
Anledningen till att jag sysslar med ovanstående är den fina lilla resa jag strax beger mig ut på. Har ärligt talat inte helt koll på vart vi ska, men det blir nog bra vart vi än hamnar!
 
Nu måste jag försöka fixa detta på något sätt, helst innan jag rullar iväg.
 
Ni kommer garanterat få bilder från resan (om appen fortfarande fungerar, haha)!
 
Hörs snart!

Good day to you, sir

God förmiddag mina kära tardz.
 
Sitter framför datorn med magen kurrandes. Ska fara iväg i fjärran snart, så laddar ner (OERHÖRT LAGLIGT) filmer att se. Den största filen var The Hobbit, hehe. Klart att den ska ha störst och bäst kvalitet, det är ju liksom Tolkien.
 
Har nu även Final Cut på min nya dator. Ska filma massvis under resan så att jag har något att redigera! Hihi. Så bra.
 
Borde nog faktiskt resa på mig och äta lite frukost.
 
Vi hörs snart.

Nybadad katt, check!

Sitter här på badrumsgolvet med blöta mjukisar, tre blöta handdukar och en blöt kisse. Hon har badat. Stackaren. Hon skrek hela tiden, men nog mest för att markera att hon hellre ville sova. Mellan skriken kom nyfikenheten fram, så hon luktade på duschmunstycket, på schampoflaskan och på pappa som höll henne.

Nu är hon jättesur och väntar på att jag ska öppna badrumsdörren. Men här inne sitter vi bra. Hon får vänta.

https://cdn3.cdnme.se/3125871/7-3/pic_51bd89a2ddf2b30dead8edf7.jpg" class="image">


Rumpkingz

Hoppas ni förstår min otoligt finurliga ordvits i rubriken. Nej, det är ingenting suspekt.
 
Idag har jag och min holländare bakat. Vi gillar att baka. Eller så är det jag som tycker om det och sedan tvingar honom, men han är så snäll så han bara ler och nickar och blandar mjölet med bakpulvret.
 
Sådana här fina gjorde vi i våras:
 
 
Den här gången kände vi för att vara lite mer YOLO och inte göra någonting med citron, så vi tänkte "Espressocupcakes". Det blev fruktansvärt lyckat. FRUKTANSVÄRT. De kanske inte ser så goda ut, men de var helt perfekta. Lagom mycket kaffesmak och lagom söta. Frostingen bara smälte i munnen.
 
Men vägen dit var lång. Det stod "1,5 dl farinsocker" och så kollade jag i våra lådor där jag såg en sådan påse. Allt var lugnt. Det jag inte räknat med var att påsens innehåll långsamt transformerats till en stor stenklump. Holländaren gick och drämde i hela förpackningen i en sten utanför huset (för att vi skulle kunna krossa småbitar i en mortel), men då gick stenen sönder.
 
Fast nä. Så stark var den kanske inte. Förpackningen däremot sprack. Det här var i alla fall det vi fick göra i kanske en halvtimme innan vi hade krossat allt och lyckats få ihop till 1,5 dl. Ett nytt sätt att tillverka socker på!
 
 
Här är slutresultatet, med en kaffeböna uppepå!
 
  

Så kul... Sååå kul

Känns gött att vara utelåst från sitt egna hem.


Testing testing

Prövar nyinstallerade appen och kollar om man kan lägga upp bilder från mobilen.

Funkar det?...


Det blev ett ovanligt långt inlägg

Hej på er.
 
Det har varit värsta värmeböljan idag, nästan så man tror att man hamnat någon annanstans än i vårt kalla Sverige. Väldigt härligt. Det är såhär jag vill att det ska vara precis hela sommaren - förutom just de veckorna man ska utomlands; då får regnet gärna vräka ner, det är helt okej faktiskt.
 
Har fortfarande inte testat att avinstallera den nedrans blogg.se-appen som jag nu insåg att jag lovat. Kan göra det nu...
 
En sekund.
 
...
 
Haha, kul att i princip 99% av alla recensioner är i stil med "värdelös app som kraschar hela tiden". Försöker ändå en gång till. Håller alla tummar för att det ska gå att ladda upp bilder från den i alla fall, så kanske det blir lite roligare uppdatering här på bloggen.
 
Sitter här inne vid datorn och hela kroppen dunkar av basljud. Är det dåligt av mig att jag fortfarande (efter ett år? Mer?) inte vet vem som bor i huset precis bakom oss? Är jag en dålig människa? Vet att det är någon tjej... och en vit katt... Hur som helst har den tjejen fest med massvis av högljudda studenter på balkongen. Och det är därifrån dunket kommer. Mysigt ser det i alla fall ut, blir själv sugen på att ordna med någon grillkväll snart. Det är på tiden. Sommar nu ju!
 
På tal om studenter så är jag ju också en nu. Måste säga att jag nästan redan nu saknar gymnasiet. Nåja, kanske inte så att jag vill tillbaka dit med alla dess prov, men tanken på att aldrig mer komma tillbaka dit känns lite trist faktiskt.
 
    Nu spelar de Blurred Lines och sjunger falskt, haha. Sött.
 
Studentveckan var helt sick. Blev stammis på Frölunda torg redan veckan innan balen och hälsade dessutom på varannan dag efteråt eftersom jag behövde köpa en massvis med saker inför själva studenten. Allt gick i ett. Ingenting hanns med. Ändå lyckades jag med bedriften att befinna mig på Valand vid rätt tidpunkt och dessutom vara på plats för att ta studenten. Det kändes ärligt talat inte så ett tag. Det var mest "Jaha, i morgon ska vi sluta gymnasiet. Big deal" utan större eftertanke. Men när man väl stod där innanför de öppna glasdörrarna och hörde konferenciern vråla "NV10A!!!" så sprakade det till i hela kroppen och man kutade järnet ut på scenen. Helt sjukt.
 
Nu är det över i alla fall. Stolt över vad jag presterat, men kunde kanske taggat ner lite... Sådant märker man i efterhand. Behövde nog inte kämpat fullt så hårt som jag gjorde vid vissa tidpunkter och nöjd mig med ett sämre betyg. Men men! Nöjd är jag.
 
 

RSS 2.0