Produktiva Sofie

Det svider över hela mina armar och bröst. Uh. Glömde att jag är nära på albino och inte kan sitta ute i det svala solskenet i mer än en timma. Kul. Tur att det ska bli molnigt och regnigt de kommande dagarna så att jag inte gör om samma misstag. För jag har en förmåga att inte lära mig. Det bara blir så.
 
Jag slår hela tiden nya pluggrekord. Jätteroligt, tack jag vet. Satt i alla fall hela fredagen med plugg upp över öronen. Slutade klockan midnatt! Det ni. Kände mig faktiskt väldigt duktig efteråt. Och så pluggade jag hela gårdagen också. Fick ett sms från en klasskompis idag som ursäktade sig att hans del av ett religionsarbete inte blivit klart föränn nu och då slog det mig: JUST DET VI HAR REDOVISNING. Så nu har jag suttit och gjort i ordning en powerpoint och sammanställt all info. Det blir prima bananer.
 
Det luktar som något fisit här... och jag är ensam... och det var inte jag... bör jag bli rädd? Diesel?
 
Nu ska jag slänga ihop lite svenskatal och sedan upp och träna. Fän vad produktiv jag har blivit.
 
Förresten har blogg.se-appen lagt av, så jag kan inte längre lägga upp bilder från mobilen på det sättet. Försökt ett tiotal gånger, men det fungerar inte. Segt. Annars hade ni fått bilder hela tiden.

Kände att det var vår

Och jag vägrade skriva mitt pm till svenska nationella. Så jag bestämde att det vettigaste jag kunde göra var att ändra färg på bloggen.
 
Heh.

Tänkte bara säga hej

Hej på er.
 
Jag ska inte skriva någonting alldeles för långt nu, det är ju sent och ni behöver sova.
 
För första gången på ... sedan 2005 ... tror jag ... har jag spytt. 2 ggr/h från kl 3 till 7 natten till lördagen. Så sjukt skum känsla ändå. Att kräkas. Fick träningsvärk på båda sidor av magen efteråt, haha. Otränade spymuskler. Nåja.
 
Hur som helst är jag hemma från skolan nu eftersom jag inte ätit så bra efteråt. Försöker få i mig så gott det går, vill helst inte gå ner i vikt, men det där löser sig. Mår åtminstone bättre än igår! Yaaay. Roat mig själv med youtube-videos och candy crush!
 
Och på tal om det! Har skaffat facebook igen. Saknade alla funktioner och att jag missade så mycket. Lol. Jk. Behövde tre biljetter från kompisar så jag kunde komma vidare i candy crush! Det spelet är beroendeframkallande. Shit alltså. Okej då. En anledning till var väl att jag (när jag orkar ta tag i det) ska försöka leta reda på klasskompisarna från gymnasiet så att jag kan hålla koll på dem efter studenten. Kommer sakna alla.
 
Sedan har jag en till sak att avslöja - för er tards som inte hänger med i svängarna. Ni får salutera för eder vän som alltid suttit fastklämd i en rejäl friendzone. Han lyckades ta sig loss. Och det rejält. Inte visste jag vad jag hade framför ögonen hela tiden. Eller visste jag kanske det? Om man går efter i princip allas kommentarer så har det alltid varit tänkt att det skulle bli vi två, tydligen. Det var tur det i alla fall. Han är så bra, min holländare.
 
God natt.

RSS 2.0