Nästan vid mållinjen nu

Då saknar jag bara ett enda betyg och sedan är allt klart. Kändes otroligt läskigt att städa ur skåpet idag och veta att man inte kommer komma tillbaka dit något mer.
 
Vi har haft bal nu för övrigt. Hektisk dag med inte så god mat faktiskt, men det var så mysigt ändå ska ni veta. Även de jag vanligtvis inte har så mycket till övers för tyckte jag på balen om för att alla var så otroligt vackra. Färgsprakande klänningar överallt, kostym på alla killar och trumpeter som spelade lite då å då – vilket egentligen mest skrämde livet på oss. Har fått balbilder också. Hehe. Men jag tänkte beskära dem lite efteresom att jag antar att alla som är med på fotot inte vill bli utlagda på internet, så ni får vänta lite. Har inte ps på den här datorn än nämligen.
 
Nu ska jag ta det jättelugnt och njuta till fullo av min heeelt lediga kväll!
 
Ska se till att installera om blogg.se-appen på mobilen med så att det kan dyka upp lite fler foton.
 
Kram på er.

Shit

Nu är det över.

Vad ska jag göra nu?

Vad har jag för mig egentligen

Jag sitter vid min brors dator, envist sparandes vår projektarbetsfilm i en bra inställning så att ljudet inte blir osynkat. Det tycks tyvärr inte gå. Har nu flyttat hela videon åt höger och kopplat loss ljudfilerna så att de låg kvar i hopp om att det kommer bli synkat när jag sparat ner skiten. Vi får se. Det kan hända att hans dator i kväll ligger utanför fönstret, meeen det är inte mitt fel. Det är datorns.
 
Om två veckor tar jag studenten. Jag har känt alla de där känslorna att "shit, snart är allt det här över", men den riktiga känslan kom nog ändå igår. Sprang beep-test igår - något jag för övrigt inte borde gett mig in på med mina pollenfyllda bihålor - och var tvungen att avbryta alldeles för tidigt. Efter det insåg jag i alla fall att det där var sista gången jag behövde springa för någon annan. Från och med nu så kommer jag aldrig någonsin behöva träna upp min kondition för att klara en viss nivå på ett beep-test. Inte heller behöver jag göra armhävningar och situps för att klara styrketesterna vi har varje termin. Hädanefter kommer jag att träna för min egen skull, för att själv må bra. Och den känslan var helt overklig, haha. Så jag antar att det är så det kommer kännas när jag redovisat nästa vecka. Fått gjort sista grejen. Då jag inte längre kan påverka mina betyg. Tror att någonting tungt äntligen kommer att släppa från mina axlar.
 
Så vad har Sofie för sig nu när hon har smitit från bloggen? Jo, för tillfället är hon i full gång med att räkna matte inför Matte E-provet nästa vecka. Annars sitter hon - som nu - och kämpar på med PA:t dagen innan redovisningen. I sommar, då jäklar kommer jag ha tid över till detta. Hon har dessutom sådana menssmärtor att hon vill lägga sig ner och avlida ibland. I fall ni ville veta. Om någon har någon dunderkur mot detta så hör av er. Varken ipren eller alvedon hjälper. Så. FML just nu.
 
Ha det gött! Snart helg! 

AAAAAHH

Jag är kär i min dator.

Bästa lördagen

Har en känsla av att detta kommer bli en väldigt bra lördag. Ska jobba lite på arbeten som inte behöver vara klara förrän om två veckor, motionera och sedan väntar en mysig kväll med den flygande holländaren. Funderar på om jag på egen hand vågar packa upp min nya (välbehövda) dator. Det tror jag inte. Lär ha sönder den. Vi får se.
 
Pompeii - Bastille. Har ni inget bättre för er borde ni lyssna på den. Det är en av de få låtar som får mig att bli glad även om allt annat känns skit.
 
Nu ska jag produktivera mig. Hej då!
 

RSS 2.0