Julkänslan kommer krypande

Julgranen glittrar i guld och rött, pepparkakshusets alla sidor är glaserade och fjärde ljuset är tänt. Tre dagar kvar till julafton och jag kan äntligen andas.
 
Kom tillbaka till mitt älskade Göteborg i torsdags. Åkte värsta lyxbussen. Kommer inte kunna åka normala bussar längre, nu när jag vet vad som finns... Igår inledde jag julen med Jul på Liseberg, filmkväll och pizza och idag har jag julstökat hela dagen. Har tre paket kvar att fixa, sedan är jag fit for fight! Bring it tomten!
 
Nu ska jag spela kort med familjen. Kram på er!

Kvällstankar

Varför brinner aldrig adventsljus ner snyggt? Ettan och tvåan ser ut att vara på samma nivå trots att ettan har brunnit typ 3-4 timmar längre.
 
Jag är superstressad. Vet inte riktigt varför. Har inga tentor innan jag åker tillbaka till Götet, men ändå känns det som att jag har så mycket att göra hela tiden. Måste slappna av. Sover dåligt också. Och då blir jag aldrig frisk från förkylningen (som nu övergått i en hemsk rethosta) vilket går ut över skolan. Eller så måste jag slulta tänka så mycket. Kan vara det också.
 
Just nu längtar jag hem, något som jag trodde jag skulle göra oftare innan jag flyttade hit. Men nej. Det är först idag som jag känner att det hade varit väldigt skönt att få komma hemhem. Göteborg.
 
Petar han i näsan?

Snart är det dags!!!...

... för mig att tvätta! Tvättid 12-15. Hell yeah, här ska tvättas!
 
Sitter i skrivbordsstolen iklädd endast mjukisar, bh och turban. Misstänker att mitt blöta hår kommer förfrysa på väg till tvättstugan, men what to do. Ja, kan i och för sig torka håret med hårtork, men nej, det är så jobbigt.
 
Hur går mitt biologiexperiment då? Min väggluskoloni verkar ha minskat sedan värmesaneringen åtminstone, men efter det har det dykt upp två stycken vid två skilda tillfällen. I förrgår var de här och sanerade med kemikalier igen, så hoppas innerligt att detta är över nu. Snälla, låt mig inte se små svarta prickar på väggen när jag ska lägga mig. I alla fall sånna som rör sig. Smuts kan få vara kvar.
 
I övrigt då? Jovars. Jag har haft min första munta (det ska jag definitivt ha på mina egna elever senare, mohahaha, väldigt jobbigt, men väldigt nyttig erfarenhet må jag säga). Blev godkänd! Så är överlycklig. Och hade en jätterolig helg. Maria kom ner från Sunne och så gick jag och mina gurlz ut på lördagen. Mycket mysigt. Men sedan var det dags: sjukdom. Nåja, en förkylning. Den låg och väntade på att jag skulle bli klar med alla viktiga saker jag skulle göra och bröt ut i måndags kväll. Haft mig en febersläng och hej-jag-kan-inte-prata-upplevelse, men det verkar bli bättre nu. Och så har jag bakat. Så livet rullar på ganska bra just nu.
 
Insåg att jag ju halvlovade en bild från halloween och nu har jag äntligen lagt in iphonebilderna på datorn. Så här har ni:
 
Skadat tjej och galen läkare.
 
Bild på min fräscha kind och en kannibal (egentligen indian, men ni måste hålla med om att hon är kannibal).

RSS 2.0