Downey

Jag är inte helt 100% för tillfället. Ni får en bild på lille Downey istället.


Utslag?

Jag har fått massvis av oljeutslag idag. Tack Axel.


Generationssjuka

Jag jobbar som en liten gris. Egentligen ville jag inte ha sommarjobb, så hade med glädje gett bort det till någon frivillig, men tanken på att det är bra att ha någon slags merit håller mig kvar. Så, det suger.
 
Varit och kollat upp mitt öra idag. Muppdoktor. Han frågade mig vad jag trodde det kunde vara för fel och varför. Sedan ifrågasatte han min teori med "men hur skulle det kunnat gå till?". Tänkte mest att det faktiskt var han och inte jag som var läkare. I alla fall... jag kan ha generationssjuka. Det är något jättemånga i vår generation har eller har lätt att få. Man har helt enkelt väldigt mycket problem med öronen. Det beror på att vi i vår generation ständigt går runt med hörlurar i öronen och pressar in massvis med bakterier. Så de sköljde ur mitt öra och hoppades på det bästa.
 
Jag tror i och för sig inte att det är generationssjuka. I så fall skulle det för min del bero på vax, men jag har inget vax i öronen... typ. Det känns mer som att något lossnat... Weird.
 
Ska äta nu. Är alltid aphungrig och skittrött efter jobbet.
 
Kände att det behövdes en bild här så ni får en bild på mina awesome jordgubbscupcakes.

Ja men tjenare

Jag älskar att Victors kusiner döpt en av kattungarna (mamman avled tyvärr så de har gett bort alla utom 2) till Downey! Inte för att den efterliknar Robert Downey Jr utan för att de tror att den har downs syndrom. Den har en extra tå, den har ovanligt långa bakben och är hjulbent, ögonen sitter för brett isär och så är den lite skelögd. Det var den jag själv döpte till Todd direkt när den föddes.

 

 


God morgon Sverige

Vaknade av ett konstigt ljud i morse. Först trodde jag att det åskade. Sedan insåg jag att det inte riktigt mullrade sådär som det brukar göra då, så jag antog att det var någon som sprängde. Boom. Boom. Boom. Boom. Sedan insåg jag att det inte kunde vara det eftersom det boomade hur många gånger som helst och i olika ljudvolym, så då kom jag fram till att det antingen var någon som försökte ha sönder något eller någon som fått för sig att sparka en jäkla fotboll mot en garagedörr. Till dig: HALV TIO PÅ EN LÖRDAG ÄR FÖR TIDIGT. GÅ OCH LÄGG DIG.
 
Jag har inte haft tid att skriva i veckan – jag jobbar (JAG ORKAR INTE JOBBA JAG VILL HA FKN SOMMARLOV) – så jag skriver nu. Tänkte berätta vad jag gjorde i Spanien!
 
Som ni redan vet åkte vi buss ner. Att roa sig på resan var inga problem alls, jag är en sådan som kan sitta och titta ut genom fönstret och tänka hur länge som helst, men för sakens skull satte jag på filmer som jag hade på datorn också. Det var mysigt i alla fall. Att sova var inte lika mysigt. Man fick halvsitta och luta sig mot fönstret och ändra ställning hela tiden, så man sov inte så jättebra. Nåja, vi kom fram till slut.
 
Hotellet vi bodde på hade bambabuffé, många högljudda fotbollsspelare och 100 meter till stranden, på det hela var det helt okej. Jag lärde känna en Anna som tydligen var Victors kusins bästa vän och hon var rätt galen. När veckan var slut kände vi i princip alla på gatan utanför hotellet för att hon spontandampade runt allt och alla när vi gick där på kvällarna. Folk trodde jag var 13. De två jag umgicks med på kvällarna – Frida och Anna – var aningen yngre än jag, så så fort de sa hur gamla de var och hur gammal jag var så... ja. Haha. Det räknade de inte med.
 
Jag fick mig en beundrare! En 23 årig arab. Han ville gå på promenad med mig och sa att jag skulle komma dit när han slutade (klockan 1 på natten) så att vi kunde ses ensamma och grejer. Det slutade med att jag sprang därifrån sista kvällen med ett "HAVE TO SLEEP ÅKER I MORROW EARLY!".
 
Sedan var vi inne i Barcelona två dagar också.
 
Slutligen! Det vi var där för: att spela fotbollscup. Eller för mig var det väl mer att heja och titta på. Det var svinigt varmt på planerna men ändå har jag aldrig sett vårt lag spela så bra som de gjorde då. Passningsspelet var grymt och vissa mål kunde man inte riktigt fatta hände. Ironiskt nog stod finalen i alla fall mellan två svenska lag... på en cup i Spanien. Det var vi mot Sävedalen. Vi vann. DEN LYCKAN. De var så glada, hihi. Det var vi också.
 
Nu ska jag gå och checka in vad jag ska ha till lunch idag.

Yahallow

Tjena tjena.

Sitter och väntar på att pastan ska bli klar. NU BLEV DEN KLAR.

Haha.

Hej då.

Hemmaaa

Ska ta mig en välbehövlig dusch, försöka väcka min rumpa och sedan ta det väldigt lugnt. Skriver mer om veckan när jag är vid en dator! Grattis till oss, som vann hela cupen i Spanien!


RSS 2.0