Nu äre klippt

Biologin är klar. Allt är klart. Äntligen ska jag inte göra någonting.

Sitter hos frisören och väntar på att bror min ska bli klarklippt. Själv har jag precis snaggat mig, lite dumt nu när det börjar bli kyligare ute, att inte ha det där håret som en extramössa, men antar att jag vänjer mig.


Snart klar

Sista dagen med plugg är i kväll! Eller åtminstone tvångsmässigt plugg. Sedan blir det matte D och religion... Vilket liv jag har alltså. Eller inget liv kanske.

Har bestämt mig för att vara klar kl 8, för då ska jag se bonde söker fru-finalen! Undrar vem som vinner.


Buffertdag

Sådär ja. Då var ett prov och en uppsats avklarade! Nu ser jag fram emot inlämningen och ett biologiprov. Det tar lite på krafterna att gå natur. Tro det eller ej, men man vänjer sig faktiskt. Någonstans under de här åren måste jag fått en knäpp, för nu om jag inte har plugg känner jag mig dålig och inte gör någon nytta. Och pluggandet gör liksom inte så mycket nu, det har blivit en del av vardagen hur tragiskt det än må låta. Men det är inte tragiskt. Faktiskt.

Nu sitter jag och väntar på min kära gamla buss som ska ta mig hemåt. Regnet det faller, men det är okej eftersom det fortfarande bara är november.

Kanske trillar in ett inlägg senare, vem vet. Kram!


Och snart lovas snö

Michael Bublé i högtalarna och en underbar känsla i kroppen.


Vi har startat en ny trend här hemma

Kalsong-lampan heter den.


Hej plugg!

2 prov, 1 uppsatsskrivning och 1 inlämningsuppgift here I come. Rolig helg för min del.

Snart första december, hihi, och funderar starkt på att ordna med julkalender i år trots att jag inte uppdaterat särskilt mycket senaste tiden. Av vad jag hört brukar ni tomtar uppskatta det. Även om det bara blir en bild per dag är det ju alltid roligt att räkna ner till julafton, det är ju trots allt det som är grejen!

Mvh en person med en längtan att få sätta på julmusik på högsta volym.


Ni vill bara strypa mig, erkänn

Jag har en förmåga att ena sekunden känna mig extremt motiverad till att vara produktiv och nästa sekund känna "fuck it" och lägga mig i soffan framför tvn och sedan fastna där. Har dock kommit på ett sätt att få min motivation att stanna och som gör att det känns lite roligare (observera lite) att göra allt det där jag egentligen helst undviker.
 
Här är mitt knep - Jag gör LISTOR!
 
 
De två sista punkterna brukar ofta bli något i stil med det som står. Senast stod det "Once Upon a Time" i stället för Greys och "Sushi?" i stället för "Ta en varm och onödigt..."... Dafuq... Skulle stå "Ta en varm och onödigt LÅNG dusch"... Shit. Märkte det nu. Fail. Nåja, det blir nog bra ändå. Nästa sak på listan som jag tänkt göra är kemin. Det suger hårt. Avskyr kemi. Men kommer vara så himla nöjd med mig själv efteråt när jag kan kryssa för att jag minsann har läst! Hihi.
 
Livet är verkligen vad man gör det till, har ni tänkt på det? Jag menar... Ser man positivt på saker, letar efter det man uppskattar i stället för det man ogillar så blir allt mycket lättare. Visst, jag har 2 prov, en uppsats och en inlämning nästa vecka, det är inte något jag direkt ser fram emot. Men det gör ingenting! Det finns ju annat här i livet. Plugga kan jag göra nu på dagarna och sedan ta rast på kvällen, sitta i soffan med en kopp te och en bok, vroooma iväg med holländaren  i en bil, se på serier man älskar eller som jag gjorde i förrgår: sitta och skriva på den där berättelsen som man aldrig kommer någonvart på. Någonvart... vilket fult ord. Finns det ens något som heter så?
 
Sedan längtar jag sönder mig efter minusgrader och snö. Åh, vad jag längtar till att det där mjuka, gula ljuset stannar hela natten på grund av det fluffiga snötäcket som täcker allt i ett vitt täcke. Se stora bomullstussar dala ner i lyktstolparnas sken. Hm.
 
Nej, nu ska jag sluta göra er förbannade på hur mysigt jag tycker att allting är just nu. Hade själv bara muttrat "gå å dö" om någon skrev eller sa såhär om jag var aningen irriterad eller hade aningen för lågt blodsocker, hehe.
 
Kram på er.

Jag kommer sakna ett skolarbete

Tro det eller ej, men det här skolarbetet sörjer jag att det är klart. Hade gärna haft det framför mig och inte bakom. I och för sig ska jag nu snart inleda bok två, så det är ju inte hela världen att den första boken är slut.
 
Man skulle välja en bok, läsa den och sedan redovisa den i fem olika loggar. Självklart valde jag LOTR och första, alltså The Fellowship of the Ring. Nu är den nästan klarläst och loggarna skrivna. Jag tror jag är lite kär i Tolkien. Hans sätt att skriva på får mig helt handfallen. Åh, så underbart är det.
 
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them.

Yäää


Helvete

Jäkla skolledning. Vi gör skiten kl halv 3 i stället.


Bild

Till vänster ser ni flaskan vi använde oss av igår.


Öppet hus!

Ååååh, jag kan inte sova. Är för ivrig inför öppet hus på Fässberg. Jag och en kompis gör en reklamfilm för vart gymnasie som projektarbete och ska idag spränga en hink pingisbollar inför de besökande. Vi har aldrig gjort detta tidigare, så igår stannade vi kvar efter skolan för att provspränga i ett klassrum.

Enligt de klipp vi studerade skulle ett experiment med bollar gå till följande: Man lägger en flaska med flytande kväve i varmvatten, häver över bollarna och sedan smäller det till, tunnan flyger upp någon meter i luften, men landar hel, och bollarna regnar ut. Så, vi hällde upp kvävet i en flaska och... I sista sekund sa vår handledare att vi borde testa att spränga utomhus första gången i faaall något trots allt skulle gå fel, så vi gick ut i mörkret, utan pingisbollarna (vi sparade dem till idag), och testade.

Jag skruvade på korken på flaskan, slängde nervöst ner den i hinken och sprang bort till de andra. Vi förväntade oss en liten smäll i att hinken skulle studsa upp lite i luften, för det var så det hände på det klippet vi utgick från.

Det gick några sekunder. "Kom igen nu" tänkte vi. "Fungera nu". BOOOOOM!!! och Tims städhink was no more. Det tjöt i öronen efter att det låtit som någon bombat vår skola, den blå hinken syntes inte längre till, ett stort vitt rökmoln hade istället tagit dess plats och vi alla runt omkring kiknade chockade skratt. Faaasen alltså vad förvånade vi blev. Det var bara ren tur att vi gick ut också!

Så efteråt fick vi åka och köpa ny hink till Tims familj, haha. Fast det var det värt.

Och idag ska vi göra om det inför folk. Är så nervös.

Ni som vill se på är så välkomna! Vi vet inte än vilken tid, men någon gång mellan 11 å 14, hehe. Kanske runt 12?


Paus

Tagit en paus som ni nog märkt. Lär snart vara tillbaka! Då ska designen ändras och nya tider inledas, haha.

Ska upp och läsa LOTR nu. Mysigt såhär på morgonen. Kram på er.


God morgon

Jag tänker hela tiden att jag ska skriva, men jag gör det aldrig. Lite synd egentligen, så ska se till att jag skriver av mig ordentligt snart, för tro mig, jag har massvis med tankar i huvudet som behöver komma ner i skrift.

I skrivande stund sitter jag på ett hotell och ska strax gå till spat.

Tja då.


RSS 2.0