"Alldeles korkskruvigt!"

Heeeeeeeeeeeeeej.

Sett Apornas planet. Nej. Vad hette den nu igen. Goooooooglaaaaar. Eh. Jo, den hette så. Eller onödigt långa namnet på engelska: the rise of the planet of the apes. Den hade ju ingen handling! Eller det kanske den hade, men den hade inget bra slut. Aja. James Franco är bäst i alla fall. Och Malfoy är alltid Malfoy i mina ögon. De i Harry Potter lär aldrig kunna vara med i en annan film, vilket är synd, för de är så söta allihop!

Sitter och kollar igenom gamla cambilder från en hårddisk. Skitkul! Minns de flesta bilderna, vad jag gjorde då och vad jag tyckte om dem. Skulle nog aldrig våga lägga upp en av de där bilderna jag tyckte att jag såg sketsnygg ut på, för ni skulle bara skratta, haha. Precis som jag gör nu. Kanske att jag gör någon sorts sammanställning åt mig själv för att se hur jag förändrats. Jag tycker liksom att jag inte ändrats någonting sedan 6:an i princip.

Här får ni en bild. Tror jag lagt upp den förut, men ni har säkert dåliga minnen allihop! Minns att jag tänkte något i stil med "ååååh, vad fint hår jag fick idag! Alldeles korkskruvigt! Och om jag lägger huvudet lite såhär, och ser ut såhär... titta, jag ser ju söt ut!"

Från 2007.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0